0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice pret instant

Fotografiile magnetice sunt speciale si spectaculoase si sunt potrivite pentru a fi oferite invitatilor la orice tip de eveniment sau petrecere.

Pentru evenimente sau petreceri corporate sunt un excelent material promotional. Pot fi personalizate cu text si grafica astfel incat sa fie promovat un brand sau un produs. Personalizarea fotografiilor magnetice instant este gratuita indiferent de valoarea comenzii. Este realizata de colegii nostri de la Departamentul de Grafica.

De fiecare data cand le vor vedea pe frigider, clientii sau colaboratorii  isi vor aminti de compania dumneavoastra.

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente si petreceri in toata tara.

In cadrul firmei noastre folosim cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii tehnologice pentru producerea fotografiilor magnetice. Garantam o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice instant pe care le realizam.

Fotografiile magnetice au un pret care este direct influentat de cantitata comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

Pentru petreceri private, fotografiile magnetice sunt o surpriza minunata pe care sa o faceti invitatilor: sunt ideale pentru nunti, botezuri, aniversari, majorate, etc.

Foografiile magnetice instant sunt marturiile de nunta cele mai cautate si apreciate in ultimii ani. Oferite pe loc in timpul nuntii, sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii sa oferiti invitatilor dumneavoastra.

Spre deosebire de marturiile clasice, uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant, fotografiile magnetice de nunta vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor. In fiecare zi in care le vor vedea, isi vor aminti cu placere de evenimentul la care au participat.

Echipele noastre lucreaza la fiecare eveniment cu rapiditate si profesionalism. Dupa ce fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 10 minute expunem fotografiile magnetice pe panourile magnetice pe care le aducem, astfel incat invitatii sa le poata lua.

Dimensiunea fotografiilor magnetice instant este de 10/7 cm.

Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse. Imbracati adecvat, puteti sa aveti certitudinea ca la petrecerea pe care o pregatiti vin echipe de adevarati profesionisti.

Fotografiile magnetice de nunta au devenit virale si nelipsite de la petrecerile exclusiviste, acolo unde viitorii miri doresc sa ramana in amintirea invitatilor lor.

Suntem motivati de faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice de nunta raman, in Romania si in toata Europa, produsul cel mai modern ce poate fi oferit invitatilor pe loc la o petrecere sau un eveniment.

 

 

 

Fotografii magnetice ieftine

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii sa oferiti invitatilor la nunta pe care o organizati.

Fotografiile magnetice au dimensiunea de 10/7 cm.

Sunt spectaculoase si moderne si creeaza o nota de exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente in toata tara. Realizam fotografii magnetice atat la evenimente corporate cat si la evenimente private. In cadrul evenimentelor private, fotografiile magnetice sunt comandate la aniversari, botezuri, majorate, petreceri de absolvire.

Personalizam fotografiile magnetice instant cu grafica si textul pe care le doriti. Personalizarea fotografiilor magnetice este gratuita si este realizata de catre colegii nostri de la Departamentul de Grafica.

La evenimente producem fotografiile magnetice instant intr-un timp foarte scurt. Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele imagini, in maxim 10 – 15 minute expunem fotografiile magnetice.

Aducem la evenimente panouri magnetice de pe care invitatii dumneavoastra  sa isi poata lua fotografiile magnetice cu ei.

La evenimente sau petreceri corporate, fotografiile magnetice instant sunt un excelent material publicitar. Pot fi personalizate cu numele produsului, logo-ul clientului, orice text promotional, astfel incat sa isi transmita mesajul publicitar ani de zile cat vor fi pe frigiderul invitatilor dumneavoastra.

Utilizam cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii de producere a fotografiilor magnetice astfel incat putem sa garantam o durata de viata extrem de mare a produsului nostru.

Echipele noastre sunt formate din personal cu experienta. Fiecare dintre colegii nostri a realizat cateva sute de evenimente. Specializam permanent echipele astfel incat sa putem oferi clientilor nostri certitudinea ca la evenimentul lor vin echipe de adevarati profesionisti.

Colegii nostri sunt imbracati adecvat evenimentului.

Fotografiile magnetice instant sunt o alegere excelenta in momentul in care doriti sa comandati marturiile pentru nunta dumneavoastra.

Fata de marturiile clasice, uitate pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor dumneavoastra si le vor aminti de petrecerea la care au participat.

 

 

 

Nunta foto magnetice

Compania noastra este lider in Romania in producerea fotografiilor mafotografii magnetice nuntagnetice instant.

Primele tari in care au fost produse fotografiile magnetice au fost in Europa de Vest. In Romania, noi suntem cei care am adus aceasta moda si am transformat-o intr-un fenomen national.

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna solutie in momentul in care pregatiti nunta si va decideti asupra marturiilor pe care le veti oferi invitatilor dumneavoastra.

Fotografiile magnetice de nunta sunt spectaculoase si se dovedesc cea mai buna alegere. Spre deosebire de marturiile clasice (flori,  bomboane, etc.), fotografiile magnetice vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor dumneavoastra.

Vor fi vizibile zi de zi, astfel incat isi vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice instant sunt personalizate gratuit de catre colegii nostri de la Departamentul de Grafica. Pentru fiecare client si eveniment este realizata o personalizare unica.

Fotografiile magnetice de nunta au o durata de viata extrem de mare. Datorita investitiilor continue in cele mai scumpe si performante materii prime si cele mai noi linii de productie, garantam clientilor nostri o calitate exceptionala a fotografiilor magnetice de nunta.

Fotografiile magnetice sunt un foarte bun material promotional astfel incat pot fi oferite participantilor la evenimente sau petreceri corporate. Li se pot adauga elemente grafice astfel incat sa promoveze numele clientului, un produs, etc. Practic, veti avea un produs promotional care isi va transmite mesajul ani de zile, atat timp ca va fi pastrat de invitatii dumneavoastra pe frigiderul de acasa.

Compania noastra realizeaza fotografii magnetice la nivel national, echipele noastre participand la evenimente in toata Romania.

Fotografiile magnetice instant au caracteristic faptul ca sunt produse foarte repede. Dupa ce fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Fiecare echipa aduce in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic pe care vor fi asezate fotografiile magnetice instant. Veti vedea cu bucurie surprinderea si entuziasmul participantilor la eveniment sau petrecere in momentul in care gasesc pe panoul magnetic fotografiile cu ei.

Fiecare dintre echipele noastre este formata dintr-un fotograf si un grafician.

Fotografiie magnetice au un pret deosebit de atractiv. In cadrul ofertei fotografiilor magnetice, pretul variaza in functie de numarul comandat. In momentul in care acesta creste, scade pretul pe bucata.

Exista pachete de fotografii magnetice pentru toate tipurile de evenimente si numere diferite de invitati.

Fotografiile magnetice sunt foarte moderne si speciale si dau o nota moderna fiecarui eveniment unde sunt comandate.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Fotografii magnetice nunta ieftine

Fotografiile mfotografii magnetice marturii nuntaagnetice au fost inventate in Europa de Vest si aduse in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice instant sunt spectaculoase si aduc o nota de modern si exclusivitate la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Echipele noastre sunt formate dintr-un fotograf si un grafician. Din momentul in care colegul nostru fotograf surprinde primele cadre, in maxim 15 minute expunem deja fotografiile magnetice de nunta produse.

In fiecare locatie unde au loc evenimentele aducem un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra pot sa isi ia fotografiile magnetice cu ei. Veti descoperi cu placere entuziasmul acestora in momentul in care vad  pe panoul magnetic fotografiile cu ei.

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna alegere in momentul in care decideti care sa fie marturiile in care veti investi pentru evenimentul pe care il pregatiti.

Datorita calitatii exceptionale a fotografiilor magnetice de nunta pe care le producem,  garantam o durata de viata extrem de mare a acestora.

In fiecare zi cand le vor vedea pe frigider, invitatii dumneavoastra isi vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

In cadrul companiei noastre investim permanent in cele mai noi linii de productie a fotografiilor magnetice instant si cele mai scumpe materii prime pentru a ne asigura clientii ca fotografiile magnetice pe care le-au comandat sunt perfecte.

Echipele noastre produc fotografii magnetice la evenimente in toata tara.

Personalizarea fotografiilor magnetice este gratuita indiferent de valoarea comenzii.  Colegii nostri va ofera o gama de peste 1000 de variante de grafica de la care se incepe realizarea personalizarii pentru evenimentul dumneavoastra.

Departamentul de Grafica al companiei noastre produce o personalizare unica pentru fiecare client si eveniment.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

Peste 50% dintre evenimentele private si corporate comandate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti. Este o dovada perfecta a profesionalismului echipelor noastre si a calitatii exceptionale a fotografiilor magnetice pe care le realizam.

Fotografiile magnetice sunt realizate pe loc in timpul evenimentului si expuse pe panoul magnetic pe care il aducem.

In comparatie cu marturiile clasice, uitate pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor fi pastrate ani de zile pe frigiderul invitatilor dumneavoastra fiind cea mai buna si inspirata alegere ca marturie de nunta.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Fotografii magnetice nunta galerie

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru a fi oferite invitatilor la fotografii magnetice galeriepetreceri corporate sau evenimente private: nunti, botezuri, aniversari, etc.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice instant la evenimente in toata Romania.

Pentru nunti, fotografiile magnetice instant sunt cea mai buna optiune in momentul in care va ganditi ce marturii sa oferiti invitatilor dumneavoastra.  Din momentul in care fotograful echipei noastre surprinde primele cadre, in maxim 15 minute expunem pe panoul magnetic fofotografii magnetice expusetografiile magnetice produse.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de pachetul rezervat. In momentul in care creste cantitatea, scade pretul pe bucata.

Personalizarea fotografiilor magnetice este gratuita indiferent de valoarea comenzii si este realizata de catre colegii nostri graficieni.

Va invitam sa intrati pe site-ul nostru pentru a vedea oferta fotografiilor magnetice.

Fotografiile magnetice de nunta sunt spectaculoase si aduc o nota de modern si exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.fotografii magnetice nunta

Fotografiile magnetice au o durata de viata extrem de mare datorita liniilor de productie de ultima generatie pe care le folosim si a utilizarii celor mai scumpe materii prime.

Descoperiti in fotografiile de mai jos impactul si entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi iau de pe panou fotografiile magnetice instant cu ei.

 

fotografii magnetice mire si mireasaDaca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Fotografii magnetice nunta pret oferta

Fotografiile magnetice instant sunt perfecte pentru a fi oferite ca marturii de nunta.

Echipele noastre participa la evenimente in toata tara.

Fotografiile magnetice de nunta au fost inventate in Statele Unite ale Americii si aduse in Romania de catre compania noastra.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician. Colegii nostri lucreaza cu profesionalism si rapiditate. Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Investim permanent in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii de productie astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice instant de o calitate ireprosabila.

Specializam continuu membrii echipelor noastre astfel incat la evenimentul fiecarui client sa vina o echipa de adevarati profesionisti. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse.

Fotografiile magnetice de nunta sunt personalizate cu elemente grafice si textele pe care le doriti. Colegii nostri va propun o arhiva de peste 1000 de variante din care sa alegeti. Personalizarea fotografiilor magnetice de evenimente este GRATUITA si este realizata de catre Departamentul Grafica al companiei noastre.

Aducem in fiecare locatie in care au loc evenimentele un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua pe tot parcursul serii fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Fotografiile magnetice de eveniment sunt cea mai buna alegere in momentul in care decideti ce marturii veti oferi invitatilor la nunta pe care o pregatiti.

Spre deosebire de marturiile clasice, uitate acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta vor fi vizibile ani de zile pe frigiderul invitatilor. De fiecare data cand le vor vedea isi vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de spectacol si exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Fotografiile magnetice de nunta au un pret care variaza in functie de pachetul ales. In momentul in care creste cantitatea, scade pretul pe bucata.

Peste 50% dintre evenimentele rezervate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti. Aceasta este cea mai buna dovada a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice instant pe care le producem.

Fotografiile magnetice de nunta sunt expuse pe panoul magnetic pe toata durata petrecerii. Veti descoperi cu bucurie entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice instant cu ei.

Dimensiunea fotografiilor magnetice de nunta este de 10/7 cm.

Fotografiile magnetice sunt speciale si spectaculoase astfel incat vor deveni unul dintre punctele de atractie ale nuntii pe care o pregatiti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

css.php