0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta pret oferta

Fotografiile magnetice instant sunt perfecte pentru a fi oferite ca marturii de nunta.

Echipele noastre participa la evenimente in toata tara.

Fotografiile magnetice de nunta au fost inventate in Statele Unite ale Americii si aduse in Romania de catre compania noastra.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician. Colegii nostri lucreaza cu profesionalism si rapiditate. Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Investim permanent in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii de productie astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice instant de o calitate ireprosabila.

Specializam continuu membrii echipelor noastre astfel incat la evenimentul fiecarui client sa vina o echipa de adevarati profesionisti. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse.

Fotografiile magnetice de nunta sunt personalizate cu elemente grafice si textele pe care le doriti. Colegii nostri va propun o arhiva de peste 1000 de variante din care sa alegeti. Personalizarea fotografiilor magnetice de evenimente este GRATUITA si este realizata de catre Departamentul Grafica al companiei noastre.

Aducem in fiecare locatie in care au loc evenimentele un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua pe tot parcursul serii fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Fotografiile magnetice de eveniment sunt cea mai buna alegere in momentul in care decideti ce marturii veti oferi invitatilor la nunta pe care o pregatiti.

Spre deosebire de marturiile clasice, uitate acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta vor fi vizibile ani de zile pe frigiderul invitatilor. De fiecare data cand le vor vedea isi vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de spectacol si exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Fotografiile magnetice de nunta au un pret care variaza in functie de pachetul ales. In momentul in care creste cantitatea, scade pretul pe bucata.

Peste 50% dintre evenimentele rezervate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti. Aceasta este cea mai buna dovada a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice instant pe care le producem.

Fotografiile magnetice de nunta sunt expuse pe panoul magnetic pe toata durata petrecerii. Veti descoperi cu bucurie entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice instant cu ei.

Dimensiunea fotografiilor magnetice de nunta este de 10/7 cm.

Fotografiile magnetice sunt speciale si spectaculoase astfel incat vor deveni unul dintre punctele de atractie ale nuntii pe care o pregatiti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 15.02.2017
Lasa un raspuns

css.php