0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice ieftine

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii sa oferiti invitatilor la nunta pe care o organizati.

Fotografiile magnetice au dimensiunea de 10/7 cm.

Sunt spectaculoase si moderne si creeaza o nota de exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente in toata tara. Realizam fotografii magnetice atat la evenimente corporate cat si la evenimente private. In cadrul evenimentelor private, fotografiile magnetice sunt comandate la aniversari, botezuri, majorate, petreceri de absolvire.

Personalizam fotografiile magnetice instant cu grafica si textul pe care le doriti. Personalizarea fotografiilor magnetice este gratuita si este realizata de catre colegii nostri de la Departamentul de Grafica.

La evenimente producem fotografiile magnetice instant intr-un timp foarte scurt. Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele imagini, in maxim 10 – 15 minute expunem fotografiile magnetice.

Aducem la evenimente panouri magnetice de pe care invitatii dumneavoastra  sa isi poata lua fotografiile magnetice cu ei.

La evenimente sau petreceri corporate, fotografiile magnetice instant sunt un excelent material publicitar. Pot fi personalizate cu numele produsului, logo-ul clientului, orice text promotional, astfel incat sa isi transmita mesajul publicitar ani de zile cat vor fi pe frigiderul invitatilor dumneavoastra.

Utilizam cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii de producere a fotografiilor magnetice astfel incat putem sa garantam o durata de viata extrem de mare a produsului nostru.

Echipele noastre sunt formate din personal cu experienta. Fiecare dintre colegii nostri a realizat cateva sute de evenimente. Specializam permanent echipele astfel incat sa putem oferi clientilor nostri certitudinea ca la evenimentul lor vin echipe de adevarati profesionisti.

Colegii nostri sunt imbracati adecvat evenimentului.

Fotografiile magnetice instant sunt o alegere excelenta in momentul in care doriti sa comandati marturiile pentru nunta dumneavoastra.

Fata de marturiile clasice, uitate pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor dumneavoastra si le vor aminti de petrecerea la care au participat.

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 26.04.2017
Lasa un raspuns

css.php