0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta ieftine

Fotografiile mfotografii magnetice marturii nuntaagnetice au fost inventate in Europa de Vest si aduse in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice instant sunt spectaculoase si aduc o nota de modern si exclusivitate la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Echipele noastre sunt formate dintr-un fotograf si un grafician. Din momentul in care colegul nostru fotograf surprinde primele cadre, in maxim 15 minute expunem deja fotografiile magnetice de nunta produse.

In fiecare locatie unde au loc evenimentele aducem un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra pot sa isi ia fotografiile magnetice cu ei. Veti descoperi cu placere entuziasmul acestora in momentul in care vad  pe panoul magnetic fotografiile cu ei.

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna alegere in momentul in care decideti care sa fie marturiile in care veti investi pentru evenimentul pe care il pregatiti.

Datorita calitatii exceptionale a fotografiilor magnetice de nunta pe care le producem,  garantam o durata de viata extrem de mare a acestora.

In fiecare zi cand le vor vedea pe frigider, invitatii dumneavoastra isi vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

In cadrul companiei noastre investim permanent in cele mai noi linii de productie a fotografiilor magnetice instant si cele mai scumpe materii prime pentru a ne asigura clientii ca fotografiile magnetice pe care le-au comandat sunt perfecte.

Echipele noastre produc fotografii magnetice la evenimente in toata tara.

Personalizarea fotografiilor magnetice este gratuita indiferent de valoarea comenzii.  Colegii nostri va ofera o gama de peste 1000 de variante de grafica de la care se incepe realizarea personalizarii pentru evenimentul dumneavoastra.

Departamentul de Grafica al companiei noastre produce o personalizare unica pentru fiecare client si eveniment.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

Peste 50% dintre evenimentele private si corporate comandate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti. Este o dovada perfecta a profesionalismului echipelor noastre si a calitatii exceptionale a fotografiilor magnetice pe care le realizam.

Fotografiile magnetice sunt realizate pe loc in timpul evenimentului si expuse pe panoul magnetic pe care il aducem.

In comparatie cu marturiile clasice, uitate pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor fi pastrate ani de zile pe frigiderul invitatilor dumneavoastra fiind cea mai buna si inspirata alegere ca marturie de nunta.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 23.02.2017
Lasa un raspuns

css.php