0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice pret instant

Fotografiile magnetice sunt speciale si spectaculoase si sunt potrivite pentru a fi oferite invitatilor la orice tip de eveniment sau petrecere.

Pentru evenimente sau petreceri corporate sunt un excelent material promotional. Pot fi personalizate cu text si grafica astfel incat sa fie promovat un brand sau un produs. Personalizarea fotografiilor magnetice instant este gratuita indiferent de valoarea comenzii. Este realizata de colegii nostri de la Departamentul de Grafica.

De fiecare data cand le vor vedea pe frigider, clientii sau colaboratorii  isi vor aminti de compania dumneavoastra.

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente si petreceri in toata tara.

In cadrul firmei noastre folosim cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii tehnologice pentru producerea fotografiilor magnetice. Garantam o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice instant pe care le realizam.

Fotografiile magnetice au un pret care este direct influentat de cantitata comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

Pentru petreceri private, fotografiile magnetice sunt o surpriza minunata pe care sa o faceti invitatilor: sunt ideale pentru nunti, botezuri, aniversari, majorate, etc.

Foografiile magnetice instant sunt marturiile de nunta cele mai cautate si apreciate in ultimii ani. Oferite pe loc in timpul nuntii, sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii sa oferiti invitatilor dumneavoastra.

Spre deosebire de marturiile clasice, uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant, fotografiile magnetice de nunta vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor. In fiecare zi in care le vor vedea, isi vor aminti cu placere de evenimentul la care au participat.

Echipele noastre lucreaza la fiecare eveniment cu rapiditate si profesionalism. Dupa ce fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 10 minute expunem fotografiile magnetice pe panourile magnetice pe care le aducem, astfel incat invitatii sa le poata lua.

Dimensiunea fotografiilor magnetice instant este de 10/7 cm.

Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse. Imbracati adecvat, puteti sa aveti certitudinea ca la petrecerea pe care o pregatiti vin echipe de adevarati profesionisti.

Fotografiile magnetice de nunta au devenit virale si nelipsite de la petrecerile exclusiviste, acolo unde viitorii miri doresc sa ramana in amintirea invitatilor lor.

Suntem motivati de faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice de nunta raman, in Romania si in toata Europa, produsul cel mai modern ce poate fi oferit invitatilor pe loc la o petrecere sau un eveniment.

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 03.05.2017
Lasa un raspuns

css.php