0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta galerie

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru a fi oferite invitatilor la fotografii magnetice galeriepetreceri corporate sau evenimente private: nunti, botezuri, aniversari, etc.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice instant la evenimente in toata Romania.

Pentru nunti, fotografiile magnetice instant sunt cea mai buna optiune in momentul in care va ganditi ce marturii sa oferiti invitatilor dumneavoastra.  Din momentul in care fotograful echipei noastre surprinde primele cadre, in maxim 15 minute expunem pe panoul magnetic fofotografii magnetice expusetografiile magnetice produse.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de pachetul rezervat. In momentul in care creste cantitatea, scade pretul pe bucata.

Personalizarea fotografiilor magnetice este gratuita indiferent de valoarea comenzii si este realizata de catre colegii nostri graficieni.

Va invitam sa intrati pe site-ul nostru pentru a vedea oferta fotografiilor magnetice.

Fotografiile magnetice de nunta sunt spectaculoase si aduc o nota de modern si exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.fotografii magnetice nunta

Fotografiile magnetice au o durata de viata extrem de mare datorita liniilor de productie de ultima generatie pe care le folosim si a utilizarii celor mai scumpe materii prime.

Descoperiti in fotografiile de mai jos impactul si entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi iau de pe panou fotografiile magnetice instant cu ei.

 

fotografii magnetice mire si mireasaDaca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 19.02.2017
Lasa un raspuns

css.php