0740.131.983
Contactati-ne!

Pret Fotografii Magnetice

Pretul fotografiilor magnetice produse de catre compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro, variaza in functie de numarul de magneti comandati.

Personalizarea fotografiilor magnetice este realizata de catre Departamentul Grafica si este GRATUITA, indiferent de numarul magnetilor comandati de catre client. Pentru a fi siguri ca fotografiile dumneavoastra magnetice vor fi asa cum va doriti si va imaginati, personalizam grafica si textul acestora si le adaugam ce elemente solicitati. Clientul poate alege sa personalizeze unul din peste 500 de modele din gama noastra.

Echipa de graficieni este in permanenta legatura cu clientul, propunandu-i modele si Fotografii Magnetice Pretvariante, totul pentru a fi siguri ca produsul rezultat va fi unic si va entuziasma si impresiona invitatii.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro participa la evenimente in toata tara. Am realizat o harta cu o parte dintre locatiile unde s-au deplasat echipele noastre de-a lungul timpului. Fiind atenti la costurile clientului, avem grija ca aceste deplasari sa nu implice costuri exagerate pentru acesta.  

Filozofia noastra, la www.fotografii-magnetice.ro , este de a oferi calitate maxima la un pret decent, adaptat in functie de bugetul fiecarui client. Cele mai importante deziderate ale activitatii noastre sunt calitatea, consultanta oferita clientilor si profesionalismul echipelor.

Investim in pregatirea si continua selectie a membrilor echipelor noastre si in dotarea cu echipamente de ultima generatie.

Continua selectie a membrilor echipelor, experienta de sute de evenimente a fiecarui colaborator, sunt coordonate care va garanteaza realizarea unor fotografii magnetice perfecte.

Pretul competitiv al fotografiilor magnetice realizate de noi este completat de calitatea acestora. Suntem preocupati mereu sa folosim cele mai noi si mai bune materiale si ne mandrim cu faptul ca toata materia prima utilizata reprezinta varful de gama in domeniul din care face parte.

Durata de viata a fotografiilor magnetice pentru evenimente realizate de www.fotografii-magnetice.ro este extrem de mare.

Tehnologia moderna, profesionalismul echipelor noastre si eliminarea oricarui compromis in procesul de productie, ne permit sa fixam standarde de excelenta in acest domeniu.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 04.09.2014
Lasa un raspuns

css.php