0740.131.983
Contactati-ne!

Poze magnetice

Fotografiile magnetice sunt spectaculoase si foarte moderne. Un prPoze magneticeodus descoperit in Europa si Statele Unite ale Americii, care face furori la petreceri si evenimente acolo, a fost adus in Romania de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Echipele noastre sunt specializate in productia fotografiilor magnetice pe loc, in timpul evenimentelor. Pozele magnetice sunt perfecte pentru a fi oferite ca marturii de nunta sau marturii de botez.

In cadrul evenimentelor corporate sau petrecerilor puteti sa oferiti invitatilor sau participantilor cel mai frumos cadou, poze magnetice.

La www.fotografii-magnetice.ro investim mereu in cele mai noi tehnologii de productie a pozelor magnetice si in cele mai scumpe materii prime. Garantam o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice instant pe care le producem.

Pozele magnetice sunt realizate in timpul evenimentelor cu precizia unui ceas elvetian. Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele fotografii, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice pe panoul magnetic pe care il amplasam in locatie.

La www.fotografii-magnetice.ro avem un Departament de Grafica unde colegii nostri creaza personalizarea pentru pozele magnetice. Fiecare comanda de poze magnetice beneficiaza de o personalizare unica, in functie de cerintele clientului si tema evenimentului. Indiferent de valoarea comenzii, personalizarea pozelor magnetice este GRATUITA !

Pozele magnetice pe care le realizam sunt de o calitate ireprosabila, dovada fiind cei cateva mii de clienti pe care ii avem in fiecare an. Echipele noastre se deplaseaza in toata Romania.

Investim mereu in pregatirea si specializarea membrilor echipelor noastre, pentru a ne asigura ca toti clientii nostri vor primi fotografii magnetice impecabile.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul unul sau doua panouri magnetice (in functie de particularitatile evenimentului), de pe care invitatii sau participantii vor ridica pozele magnetice realizate.

La www.fotografii-magnetice.ro garantam ca veti oferi invitatilor la nunta sau evenimentul dumneavoastra corporate cele mai spectaculoase si frumoase poze magnetice. Veti descoperi cu bucurie exclamatia acestora de bucurie si incantare in momentul in care isi iau fotografiile magnetice de pe panoul magnetic.

Pozele magnetice sunt moderne si vor aduce o nota speciala ca marturii de nunta si marturii de botez sau oferite cadou invitatilor la evenimente corporate.

Puteti sa daruiti  poze magnetice la orice tip de evenimente, avand garantia ca oferiti o surpriza ce va fi pastrata ani de zile la vedere pe frigider.

Pozele magnetice de nunta sau pozele magnetice de botez sunt marturiile de nunta ce le vor aminti invitatilor dumneavoastra de evenimentul la care au participat. Spre deosebire de marturiile clasice, pozele magnetice de nunta sau pozele magnetice de botez nu vor fi uitate in vreun sertar, ci vor sta la vedere pe frigider foarte multi ani de acum incolo.

In cazul evenimentelor corporate, puteti sa oferiti poze magnetice instant invitatilor sau participantilor. Fiind personalizate in functie de tema aleasa, cu sigla evenimentului sau a organizatorului, vor fi un material publicitar ce isi va transmite ani de zile mesajul promotional.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 10.03.2015
Lasa un raspuns

css.php