0740.131.983
Contactati-ne!

Poze magnetice pret

Fotografiile magnetice pot fi oferite ca marturii de Poze magnetice pretnunta sau marturii de botez. Pozele magnetice sunt perfecte pentru a fi daruite invitatilor la petreceri aniversare, majorate, etc.

Pozele magnetice sunt ideale in cazul petrecerilor si evenimentelor corporate. Sunt personalizate cu tema aleasa de client sau cu sigla acestuia sau a produsului promovat.

In cazul fotografiilor magnetice marturii de nunta sau fotografiilor magnetice marturii de botez, propunem clientului cateva sute de modele de personalizare. Pornind de la acestea, adaugam elementele specifice fiecarui client, astfel incat pozele magnetice vor fi exact asa cum va doriti.

Marturiile de nunta magnetice au avantajul, fata de marturiile clasice (flori, bomboane, etc.), de a fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider. De fiecare data cand  le vor vedea, invitatii dumnevoastra isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Pozele magnetice au un pret foarte competitiv. Suma pe care trebuie sa o platiti pe bucata scade in momentul in care creste cantitatea comandata.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza in toata tara. Suntem specializati in realizarea pozelor magnetice. Echipele noastre vin la evenimentul dumneavoastra si din momentul in care fotograful  imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem pe panoul magnetic pe care il instalam in locatie fotografiile magnetice produse.

www.fotografii-magnetice.ro – suntem prima companie din Romania care a adus fotografiile magnetice instant in tara. Devenita o moda in Statele Unite ale Americii si in Europa, pozele magnetice sunt acum parte integranta a evenimentelor din tara.

Compania noastra investeste continuu in specializarea membrilor echipelor. Achizitionam cea mai noua aparatura pentru realizarea fotografiilor magnetice si utilizam cele mai scumpe materii prime. Pozele magnetice instant pe care le producem au o durata de viata extrem de mare.

Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro se ocupa permanent de personalizarea pozelor magnetice comandate. Lucram cu atentie pentru evenimentul fiecarui client, pentru a fi siguri de satisfactia clientilor nostri. Personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

Pozele magnetice instant sunt o moda adusa in Romania de compania noastra, un cadou sau o surpriza pe care le puteti oferi invitatilor dumneavoastra, ce va vor garanta ca evenimentul dumneavoastra va fi de neuitat pentru acestia.

Fotografiile magnetice pentru evenimentele corporate pot fi un produs excelent de promovare. Pozele magnetice instant personalizate vor fi pastrate de catre invitati sau participanti ani de zile pe frigider si isi vor transmite mesajul promotional.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor ridica fotografiile magnetice de eveniment sau fotografiile magnetice de nunta realizate.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 30.03.2015
Lasa un raspuns

css.php