0740.131.983
Contactati-ne!

Poze magnetice nunta

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta perfecte. Spre deosebiPoze magnetice nuntare de marturiile clasice, fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile de invitatii dumneavoastra.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza la evenimente in toata tara. Inventate in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, fotografiile magnetice au fost aduse in Romania de compania noastra.

Echipele noastre sunt compuse dintr-un tehnician si un fotograf. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice realizate.

Aducem in locatie un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor putea ridica fotografiile magnetice cu ei.

Pretul fotografiilor magnetice de nunta sau fotografiilor magnetice de botez variaza in functie de cantitatea comandata. Calitatea marturiilor magnetice de nunta pe care le realizam este ireprosabila.

La www.fotografii-magnetice.ro investim continuu in cele mai moderne tehnologii de producere a fotografiilor magnetice si in cele mai scumpe materii prime pentru a fi siguri ca oferim cel mai bun produs de pe piata.

Specializam membrii echipelor noastre astefel incat puteti sa fiti convinsi ca la evenimentul dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti cu o conduita ireprosabila.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta si a fotografiilor magnetice de botez este realizata de catre Departamentul Grafica al www.fotografii-magnetice.ro. Colegii nostri dispun de o arhiva de cateva mii de variante de personalizare din care va propunem variante unice pentru nunta sau evenimentul dumneavoastra.

Personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii.

Cele cateva mii de evenimente pe care le avem pe parcursul unui an ne recomanda ca pe adevarati profesionisti.

Cel mai bun exemplu care demonstreaza calitatea fotografiilor magnetice pe care le producem este ca peste 50% din comenzile din fiecare an sunt contractate ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 16.06.2015
Lasa un raspuns

css.php