0740.131.983
Contactati-ne!

Poze magnetice marturii

Pozele magnetice marturii sunt cea mai frumoasa surpriza pe cPoze magnetice marturiiare puteti sa o faceti invitatilor la nunta sau botezul dumneavoastra.

Pozele magnetice marturii sunt realizate pe loc in timpul evenimentului. Echipele www.fotografii-magnetice.ro isi desfasoara activitatea cu precizia unei masinarii germane. Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute vom expune pozele magnetice realizate.

Aducem GRATUIT  in locatia in care are loc nunta un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor ridica fotografiile magnetice.

Personalizarea pozelor magnetice marturii este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro va propune sute de modele de personalizare de la care incepem lucrul pentru personalizarea fotografiilor magnetice ale evenimentului dumneavoastra.

Personalizarea pozelor magnetice marturii este unica pentru fiecare eveniment. Se lucreaza cu foarte mare atentie si in cele mai mici detalii, astfel incat pozele magnetice marturii pe care le veti oferi invitatilor dumneavoastra sa fie exact asa cum va doriti si va imaginati.

Spre deosebire de marturiile clasice, pozele magnetice marturii vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider. Invitatii dumneavoastra le vor vedea zilnic si isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Pozele magnetice marturii pe care le producem au o durata de vata extrem de mare. Investim continuu in cele mai moderne linii de productie si cele mai scumpe materii prime pentru a fi siguri ca oferim clientilor nostri fotografii magnetice impecabile si de o calitate exceptionala.

La www.fotografii-magnetice.ro specializam mereu membrii echipelor noastre. Toti au experienta a cateva sute de evenimente realizate, astfel incat puteti sa fiti siguri ca la nunta dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti.

Pozele magnetice marturii sunt produse la evenimente in toata tara. Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza la orice gen de eveniment, in toata Romania.

O dovada extraordinara a calitatii pozelor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% din comenzile anuale ne vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti. Este o situatie care ne motiveaza sa fim mereu atenti la dorintele si satisfactia clientilor nostri si sa realizam fotografii magnetice la cea mai inalta calitate de pe piata.

Pozele magnetice marturii au fost inventate si produse prima data in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si aduse in tara noastra de catre compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata si de bugetul pe care dumneavoastra il alocati pentru marturiile de nunta sau marturiile de botez.

Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor in momentul in care isi gasesc pe panou pozele magnetice marturii cu ei.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 31.05.2015
Lasa un raspuns

css.php