0740.131.983
Contactati-ne!

Poze magnetice marturii magnetice

Pozele magnetice sunt cele mai moderne marturii magneticPoze magnetice marturii magneticee. Vor fi o surpriza moderna si exclusivista pentru invitatii de la nunta dumneavoastra.

Marturiile magnetice sunt o moda inventata in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si adusa in Romania de catre compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Pozele magnetice sunt realizate pe loc, in timpul nuntii. Echipele noastre sunt compuse dintr-un fotograf si un grafician. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem primii magneti produsi.

Aducem GRATUIT in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra  isi vor ridica fotografiile magnetice cu ei.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza la evenimente in toata tara.

Marturiile magnetice sunt spectaculoase. Veti descoperi cu placere si satisfactie bucuria si entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi iau magnetii de pe panou.

Pozele magnetice beneficiaza de personalizare GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro lucreaza in detaliu personalizari grafice si de text UNICE pentru fiecare eveniment si client.

Pozele magnetice marturii sunt realizate cu cele mai scumpe materii prime si cea mai noua si moderna tehnologie, astfel incat GARANTAM o calitate exceptionala a produsului nostru. Durata de viata a fotografiilor magnetice facute de noi este extrem de mare.

Cea mai buna dovada a calitatii pozelor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% din evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider de catre invitatii dumeavoastra. Spre deosebire de marturiile clasice, uitate pe masa la nunta sau acasa intr-un sertar, pozele magnetice marturii vor fi un element de atractie pe frigiderul invitatilor.

Fotografiile magnetice le vor aminti peste ani de evenimentul la care au participat.

Pozele magnetice marturii dau distinctie si o nota de spectacol si extravaganta in cadrul nuntii.

La www.fotografii-magnetice.ro punem accent pe satisfactia clientilor nostri. Investim continuu in specializarea membrilor echipelor noastre. Veti avea certitudinea ca la nunta dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti.

Pozele magnetice marturii va vor cuceri prin calitatea culorilor, claritate, conceptie grafica.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 16.07.2015
Lasa un raspuns

css.php