0740.131.983
Contactati-ne!

Poze magnetice marturii magneti

Fotografiile magnetice sunt cele mai moderne si sPoze magnetice marturii magnetipectaculoase marturii pe care puteti sa le oferiti invitatilor la nunta dumneavoastra.

Spre deosebire  de marturiile clasice, uitate de cele mai multe pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, pozele magnetice marturii vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

De fiecare data cand le vor vedea, invitatii dumneavoastra isi vor aduce aminte cu placere de nunta la care au participat.

O moda devenita nelipsita la evenimente in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa in Romania de catre compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

La www.fotografii-magnetice.ro investim in cele mai noi tehnologii de producere a pozelor magnetice marturii si folosim cele mai scumpe materii prime, astfel incat toti clientii nostri vor avea certitudinea ca primesc un produs de o calitate EXCEPTIONALA.

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente in toata tara.

La www.fotografii-magnetice.ro punem accent pe satisfactia clientilor nostri. Cea mai buna dovada a faptului ca ne-am atins de mult timp acest scop este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor primite de la fosti sau actuali clienti.

Specializam membrii echipelor noastre astfel incat pozele magnetice marturii magneti vor fi realizate de adevarati profesionisti.

Personalizarea pozelor magnetice marturii este realizata GRATUIT de catre Departamentul Grafica al www.fotografii-magnetice.ro  , indiferent de cantitatea comandata.

Echipele noastre functioneaza cu precizie si respectand toate standardele de calitate pe care le-am impus. Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute vom expune pe panoul magnetic pe care il instalam in locatie primele fotografii magnetice de nunta produse.

Veti descoperi cu placere surpriza si entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi vor lua pozele magnetice marturii de pe panou.

Amplasam in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic, pe care il aducem GRATUIT.

Pozele magnetice marturii au o durata de viata extrem de mare, datorita tehnologiilor si materiilor prime pe care le folosim.

Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro dispune de o galerie de peste o mie de variante de personalizare din care propunem variante clientilor nostri. Pornind de la acestea, este  realizata personalizarea UNICA pentru fiecare eveniment. Si totul – GRATUIT !

Pozele magnetice marturii vor  fi un alt element care vor face nunta dumneavoastra de neuitat pentru toti cei care va vor fi alaturi la un asemenea eveniment minunat.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 28.06.2015
Lasa un raspuns

css.php