0740.131.983
Contactati-ne!

Poze magnetice instant

Pozele magnetice instant sunt realizate pe loc, in timpul evenimentuluPoze magnetice instanti. Echipele www.fotografii-magnetice.ro lucreaza cu precizia unui ceas elvetian.

Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem pe panoul magnetic pe care il instalam in locatie primele poze magnetice produse.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza la evenimente si produc poza magnetice instant in toata tara.

O moda devenita nelipsita la petreceri si evenimente in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa in Romania de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

La www.fotografii-magnetice.ro investim continuu in cele mai noi tehnologii de producere a pozelor magnetice instant si cele mai scumpe materii prime, pentru a oferi clientilor nostri un produs de o calitate ireprosabila.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor ridica pozele magnetice instant.

Personalizarea pozelor magnetice instant este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro realizeaza personalizari unice pentru fiecare client si fiecare comanda.

Pozele magnetice instant vor fi o surpriza placuta pentru invitatii la nunta sau botezul pe care il organizati. Vor aduce o nota de modern si extravaganta petrecerii.

O dovada incontestabila a serviciilor ireprosabile pe care le prestam si a  calitatii pozelor magnetice instant pe care le producem este faptul ca peste 50% din evenimentele contractate in cursul unui an sunt venite in urma recomandarilor fostilor sau actualilor clienti.

Pozele magnetice instant pot fi oferite si in cadrul evenimentelor corporate. Grafica si textul personalizarii  includ logo-ul clientului sau al unui produs, tema evenimentului, etc. In acest fel, fotografiile magnetice sunt un excelent material publicitar.

Fiind pastrate ani de zile la vedere pe frigider, isi vor trasmite mesajul publicitar de fiecare data cand vor fi vazute si admirate.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 10.07.2015
Lasa un raspuns

css.php