0740.131.983
Contactati-ne!

Poze magneti

Pozele pe magneti sunt cele mai frumoase surprizePoze magneti pe care puteti sa le oferiti invitatilor la nunta sau botezul dumneavoastra  si  participantilor la petrecerea corporate pe care o  organizati.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza la evenimente in toata tara. Va invitam sa urmariti harta si sa descoperiti o parte dintre locatiile unde s-au deplasat echipele noastre in ultimele luni.

Realizam poze pe magneti la peste 2000 de evenimente anual si ne mandrim cu satisfactia clientilor nostri si calitatea fotografiilor magnetice pe care le producem.

Peste 50% din evenimentele noastre sunt contractate ca urmare a recomandarilor primite din partea fostilor sau actualilor clienti, cea mai buna dovada ca veti primi cele mai spectaculoase si bune calitativ fotografii magnetice de pe piata.

La www.fotografii-magnetice.ro investim in cele mai noi tehnologii de producere a pozelor pe magneti si cele mai scumpe materii prime. Liniile noastre de productie sunt moderne. Echipele noastre sunt compuse din membri care au cateva sute de evenimente realizate, astfel incat GARANTAM o calitate excelenta si un personal de exceptie.

Pozele pe magneti sunt ideale pentru a fi oferite ca marturii magnetice de nunta sau marturii magnetice de botez. Vor fi pastrate de invitatii dumneavoastra ani de zile la vedere pe frigider si de fiecare data isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Pozele pe magneti au o durata de viata extrem de mare, datorita investiilor in materii prime si utilaje facute de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Pozele pe magneti sunt un excelent material promotional. Fiind facute pe loc in timpul evenimentului, vor fi pastrate de toti invitatii ani de zile. Ele pot fi personalizate cu grafica si logo-ul clientului, al produsului sau al evenimentului. Isi vor transmite mesajul publicitar ani de zile.

Personalizarea pozelor pe magneti este realizata de Departamentul Grafica al www.fotografii-magnetice.ro si este facuta GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii !

Pozele magnetice sunt facute pe loc, in timpul evenimentului. In maxim 15 minute din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre expunem fotografiile magnetice instant realizate.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata.

Pozele instant pe magneti sunt un produs inventat in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si aduse in Romania de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Fotografiile magnetice pot fi oferite clientilor si participantilor in cadrul targurilor. Foarte multi clienti solicita echipele www.fotografii-magnetice.ro la diferite targuri din tara sau de la Romexpo. Pozele pe magneti sunt realizate la standul clientului.

In fiecare locatie aducem unul sau mai multe panouri magnetice (in functie de cantitatea comandata) de pe care invitatii sau participantii la eveniment isi vor ridica pozele magnetice instant produse.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 09.05.2015
Lasa un raspuns

css.php