0740.131.983
Contactati-ne!

Nunta fotografii magnetice

Fotografiile magnetice de nunta sunt marturiileNunta fotografii magnetice de nunta cele mai spectaculoase si moderne pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro lucreaza  cu rapiditate si profesionalism. Din momentul in care fotograful nostru a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem magnetii realizati.

Specializam continuu membrii echipelor noastre, astfel incat veti avea certitudinea ca fotografiile magnetice de nunta pe care le producem sunt de o calitate desavarsita.

La www.fotografii-magnetice.ro investim continuu in cele mai moderne tehnologii de producere a fotografiilor magnetice de nunta si cele mai scumpe materii prime pentru ca punem satisfactia clientilor nostri pe primul loc.

Fotografiile magnetice de nunta le expunem pe un panou magnetic pe care il aducem in locatia in care are loc evenimentul dumneavoastra.

Fotografiile magnetice sunt o moda inventata in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si aduse in Romania de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al companiei noastre va propune peste o mie de variante de grafica si texte de la care este demarata realizarea personalizarii pentru comanda dumneavoastra.

Fiecare personalizare este UNICA pentru ca ne dorim ca fotografiile magnetice pe care le veti oferi invitatilor la nunta dumneavoastra sa fie exact asa cum va doriti si va imaginati.

Fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile de catre cei care le vor primi. Peste ani, de fiecare data cand le vor vedea si admira pe frigider, isi vor aduce aminte cu placere de nunta la care au participat.

Acesta este marele avantaj al fotografiilor magnetice de nunta pe care le producem. Marturiile clasice, bomboane, flori, diverse obiecte, etc., sunt uitate, de cele mai multe ori, pe masa la eveniment sau acasa intr-un sertar.

Fotografiile magnetice au o durata de viata extrem de mare si isi vor avea locul de onoare pe frigiderul invitatilor dumneavoastra.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de modern si spectaculozitate evenimentului la care sunt comandate. Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor in momentul in care vor vedea pe panou fotografiile magnetice de nunta cu ei si le vor lua ca amintire.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre are experienta a minim cateva sute de evenimente realizate, astfel incat veti avea la nunta dumneavoastra o echipa de adevarati profesionisti. Fotografiile magnetice de nunta pe care le vor produce vor satisface si cele mai drastice exigente.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 27.07.2015
Lasa un raspuns

css.php