0740.131.983
Contactati-ne!

Nunta fotografii magnetice instant

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nuntNunta fotografii magnetice instanta ideale. O moda devenita nelipsita de la petreceri si nunti in Europa de Vest si Statele Unite ale Americii face furori si in Romania.

Compania noastra este prima care a adus in tara fotografiile magnetice de nunta.

Aducem in locatia in care are loc nunta un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice cu ei.

Echipele noastre functioneaza cu precizie, profesionalism si rapiditate. Din momentul in care fotograful nostru a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice instant produse.

Departamentul de Grafica al companiei noastre va propune peste o mie de variante de personalizare pentru fotografiile magnetice de nunta. Personalizarea este UNICA pentru fiecare client si eveniment si este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice instant la evenimente in toata tara. Cea mai buna dovada a profesionalismului echipelor noastre si a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% din evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor din partea fostilor sau actualilor clienti.

Achizitionam continuu cele mai moderne aparate si folosim cele mai scumpe materii prime asfel incat veti primi fotografii magnetice perfecte.

Durata de viata a fotografiilor magnetice instant pe care le producem este extrem de mare.

Specializam membrii echipelor noastre astfel incat puteti avea certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vor veni profesionisti desavarsiti.

Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse. Echipele noastre se deplaseaza in toata tara. Fotografiile magnetice de nunta au un efect spectaculos in cadrul evenimentului pe care il organizati.

Veti descoperi cu bucurie si satisfactie entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care vor descoperi fotografiile magnetice cu ei pe panoul magnetic.

Fotografiile magnetice de nunta sunt speciale si vor fi pastrate ani de zile pe frigider de catre invitatii dumneavoastra. De fiecare daca cand le vor vedea, isi vor aduce aminte cu placere si bucurie de nunta la care au participat.

Acesta este marele avantaj al fotografiilor magnetice fata de marturiile obisnuite, uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar. Vor fi vizibile si pastrate ani de zile.

Fotografiile magnetice au dimensiunea de 10/7 cm. Fotografiile magnetice instant au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care creste numarul fotografiilor magnetice din pachetul comandat, scade pretul pe bucata.

Pretul fotografiilor magnetice este foarte mic raportat la calitatea lor exceptionala si la impactul pe care il au in randul invitatilor la eveniment.

Fotografiile magnetice instant aduc o nota de modernitate si spectacol fiecarui eveniment la care sunt oferite participantilor sau invitatilor.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 24.09.2015
Lasa un raspuns

css.php