0740.131.983
Contactati-ne!

Marturii nunta

FOTOGRAFIILE MAGNETICE sunt perfecte pentru a fi oferite cadou invitatilor la petreFotografii magnetice pretceri de firma sau aniversari.
Pot fi oferite ca MARTURII DE NUNTA sau MARTURII DE BOTEZ si dau o nota de modern si exclusivitate evenimentului dumneavoastra.

Echipele noastre vin la eveniment si, din momentul in care fotograful realizeaza primele fotografii, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice pe panoul pe care il instalam in locatia evenimentului.

Investim continuu in aparatura si in cele mai performante si scumpe materii prime, astfel incat fotografiile magnetice ca marturii de nunta produse de noi au o durata de viata extraordinar de mare.

Realizam fotografii cu toti invitatii, astfel incat fiecare dintre ei isi va primi marturia de nunta cu bucurie si entuziasm.

Fotografiile magnetice marturii de nunta sunt personalizate in functie de dorinta dumneavoastra si de tematica evenimentului. Va propunem modele de personalizare din sutele de variante realizate de colegii nostri de la Departamentul Grafica.

Personalizarea fotografiilor magnetice marturii de nunta este oferita GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Fotografiile magnetice marturii de nunta sunt cea mai moderna surpriza pe care puteti sa o oferiti invitatilor dumneavoastra. Sunt moderne si in trend si vor da o aura de exclusivitate nuntii dumneavoastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 24.11.2014
Lasa un raspuns

css.php