0740.131.983
Contactati-ne!

Marturii nunta magneti

Fotografiile magnetice marturii de nunta sunt una dintre cele maFotografii magnetice marturii nunta magnetii frumoase surprize pe care puteti sa o faceti invitatilor la evenimentul dumneavoastra. Echipele www.fotografii-magnetice.ro vin la nunta si realizeaza fotografiile magnetice de nunta pe loc, in timpul acesteia.

Fiecare echipa este formata din doua persoane: un fotograf si un tehnician foto. Din momentul in care fotograful realizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem magnetii realizati.

Experienta a sute de evenimente pentru fiecare dintre membrii echipelor noastre ne face sa lucram cu precizie si la cele mai inalte coordonate calitative.

La www.fotografii-magnetice.ro investim continuu in cea mai moderna aparatura si cele mai scumpe materii prime. Specializam membrii echipelor astfel incat satisfactia clientilor nostri sa fie maxima.

Fotografiile magnetice marturii de nunta sunt cele mai moderne marturii pe care puteti sa le oferiti invitatilor. Spre deosebire de marturiile clasice (uitate intr-un sertar), acestea vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider. Calitatea materialelor pe care le folosim garanteaza o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice pe care le realizam.

Fotografiile magnetice marturii de nunta sunt o moda care face furori in America si vestul Europei si a fost adusa in tara noastra de catre compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro dispune de o baza de date cu peste 1000 de variante de grafica din care propunem clientului teme de la care pornim realizarea individuala a personalizarii. Grafica si personalizarea pentru fiecare client sunt unice si realizate exact asa cum isi doreste acesta. Indiferent de valoarea comenzii, personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA.

Expunem in locatia in care are loc evenimentul un panou de pe care invitatii isi vor ridica fotografiile magnetice marturii de nunta sau fotografiile magnetice marturii de botez.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza in toata tara, in functie de solicitarile clientilor nostri.

In momentul in care luati decizia de a oferi invitatilor dumneavoastra fotografii magnetice ca marturii de nunta, puteti sa fiti siguri ca acestea vor face evenimentul dumneavoastra de neuitat. Veti descoperi surpriza si incantarea invitatilor in momentul in care vor lua de pe panoul magnetic fotografiile magnetice instant produse de echipele noastre.

Fotografiile magnetice marturii de nunta vor fi pastrate pe frigider si le vor aminti ani de zile de evenimentul la care au participat.

La www.fotografii-magnetice.ro punem accent pe calitatea exceptionala a fotografiilor magnetice instant pe care le producem si pe satisfactia clientilor nostri.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 05.03.2015
Lasa un raspuns

css.php