0740.131.983
Contactati-ne!

Marturii nunta magneti personalizati

Fotografiile magnetice pot fi oferite cadou invitatilor la petreceri Marturii nunta magneti personalizatiprivate si la evenimente corporate.

La nunti si botezuri, fotografiile magnetice sunt marturii magnetice de nunta sau marturii magnetice de botez perfecte pentru a fi oferite participantilor. Personalizarea fotografiilor magnetice este realizata in functie de dorintele fiecarui client.

La www.fotografii-magnetice.ro ne desfasuram activitatea dupa doua coordonate principale: calitatea exceptionala a fotografiilor cu magnet personalizate pe care le producem si satisfactia clientilor nostri.

Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro dispune de peste o mie de variante de personalizare din care fiecare client poate sa isi aleaga. Pornind de la acestea, se adauga elementele de grafica si text care fac ca personalizarea fotografiilor cu magnet instant sa fie unica pentru fiecare comanda in parte.

Fotografiile magnetice personalizate vor fi pastrate ani de zile pe frigider de invitatii la nunta sau botezul dumneavoastra. Marturiile clasice, flori, bomboane, etc., sunt, de cele mai multe ori, uitate pe masa sau intr-un sertar acasa.

Fotografiile cu magnet personalizate produse de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro, vor fi pastrate ani de zile la vedere.

Personalizarea marturiilor magnetice de nunta sau a marturiilor magnetice de botez este realizata GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii.

Marturiile de nunta magneti personalizati sunt cea mai noua si in trend moda in materie de marturii de nunta. Aparute in urma cu cativa ani in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, au fost aduse in Romania de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro

Echipele noastre vin la evenimentul dumneavoastra si, din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem pe panoul magnetic amplasat in locatie primii magneti realizati.

Toti membrii echipelor noastre au experienta a cateva sute de evenimente realizate, pentru a fi siguri de calitatea serviciilor oferite clientilor nostri.

Marturiile de nunta personalizate si marturiile de botez personalizate vor face evenimentul dumneavoastra de neuitat.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza in toata tara. Plecarea acestora se face din Bucuresti, unde avem sediul central.

Cele cateva mii de evenimente pe care le realizam in fiecare an sunt cea mai buna dovada a calitatii ireprosabile a marturiilor magnetice personalizate pe care le realizam. Peste 50% din evenimente sunt contractate in urma recomandarilor din partea fostilor sau actualilor clienti, exemplul perfect pentru a va convinge de fotografiile magnetice personalizate perfecte pe care le producem.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 18.04.2015
Lasa un raspuns

css.php