0740.131.983
Contactati-ne!

Marturii magnetice

Marturiile magnetice sunt cele mai moderne si spectaculoase mMarturii magneticearturii de nunta sau marturii de botez pe care le puteti oferi cadou invitatilor la evenimentul dumneavoastra.

Fotografiile magnetice sunt realizate pe loc, in timpul evenimentului. Echipele www.fotografii-magnetice.ro participa la evenimente in toata tara. Marturiile magnetice sunt expuse pe un panou magnetic pe care il instalam in locatia petrecerii.

In realizarea marturiilor magnetice punem accent pe calitate. Folosim cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii, pentru a fi siguri ca fiecare client si fiecare invitat care primeste fotografiile magnetice marturii de nunta sau fotografiile magnetice marturii de botez va fi incantat si entuziasmat.

Marturiile magnetice sunt produse de echipa noastra intr-un timp foarte scurt. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute, expunem fotografiile magnetice pe panoul pe care il instalam in locatie.

Personalizam marturiile magnetice cu o grafica unica pentru fiecare client. Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro lucreaza in cele mai mici detalii grafica si textul pe care le solicitati, pentru a fi siguri ca marturiile magnetice pe care le primiti vor fi exact asa cum va doriti si va imaginati.

Toata personalizarea realizata pentru marturii magnetice este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro sunt compuse din personal cu o experienta de minim 4 ani in domeniul fotografiilor magnetice. Toti colegii nostri sunt absolventi ai Academiei de Film, ai specializarilor de fotografie si editare grafica. Desfasuram continuu cursuri de specializare pentru echipele noastre, astfel incat suntem siguri ca veti primi cele mai frumoase si bune calitativ marturii magnetice.

Marturiile magnetice de nunta si marturiile magnetice de botez va ofera garantia ca veti investi in marturii pe care invitatii dumneavoastra le vor pastra cu siguranta. Spre deosebire de marturiile de nunta sau marturiile de botez clasice, flori, bomboane, diverse obiecte, marturiile magnetice vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

Datorita tehnologiilor folosite si materiilor prime foarte bune calitativ, GARANTAM o durata de viata extrem de mare a marturiilor magnetice pe care le producem.

In timp ce marturiile obisnuite, bomboane, flori, etc., sunt uitate sau pierdute printr-un sertar, marturiile magnetice vor fi pastrate la vedere pe frigider si vor fi un prilej pentru invitatii dumneavoastra de a-si aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Marturiile magnetice sunt o moda adusa in Romania de compania noastra. Un trend si o moda devenite virale in Statele Unite ale Americii si in Europa de Vest, pot ajunge la evenimentul dumneavoastra prin intermediul echipelor noastre, a www.fotografii-magnetice.ro.

O dovada a calitatii fotografiilor magnetice pe care le realizam este si faptul ca anual avem cateva sute de clienti  care vin la noi in urma recomandarilor sau dupa ce au primit la evenimente anterioare marturiile magnetice realizate de noi.

Marturiile magnetice de nunta si marturiile magnetice de botez va ofera certitudinea ca vor fi un moment spectaculos si inedit in cadrul desfasurarii evenimentului dumneavoastra. Marturiile magnetice vor fi, cu siguranta, un alt element care va face nunta voastra de neuitat !

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 16.03.2015
Lasa un raspuns

css.php