0740.131.983
Contactati-ne!

Marturii magnetice nunta

Marturiile magnetice de nunta sunt moderne si specMarturii magnetice nuntataculoase. Spre deosebire de marturiile clasice, bomboane, flori, etc – uitate de invitati pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice marturii vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

De fiecare data cand le vor vedea, isi vor aduce aminte cu placere de nunta la care au participat.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro participa la evenimente in toata tara.

Personalizarea marturiilor magnetice de nunta este realizata GRATUIT de Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro. Fiecare personalizare este UNICA.

Va propunem sute de variante de la care incepem lucrul. Colegii nostri lucreaza in cele mai mici detalii astfel incat sa fim siguri ca marturiile magnetice de nunta va reprezinta si vor fi exact asa cum va imaginati.

O moda inventata in Statele Unite ale Americii si care face furori acolo a fost adusa in Romania de catre compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Folosim cele mai noi tehnologii si cele mai scumpe materii prime astfel incat sa primiti marturii magnetice de nunta de o calitate desavarsita. Durata de viata a fotografiilor magnetice pe care le producem este extrem de mare.

Specializam continuu membrii echipelor noastre astfel incat puteti avea siguranta ca la evenimentul dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti, cu experienta a sute de evenimente realizate.

Marturiile magnetice de nunta vor aduce o nota de spectaculozitate nuntii dumneavoastra si vor fi inca unul dintre elementele care o vor face de neuitat pentru invitati.

Veti descoperi cu placere entuziasmul celor care isi descopera marturiile magnetice pe panou.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Consilierii nostri va pot oferi cele mai bune sfaturi, astfel incat sa puteti decide care este cantitatea cea mai buna pe care este nevoie sa o comandati pentru nunta.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro functioneaza cu rigurozitate si rapiditate. Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute vom expune pe panoul magnetic primele marturii magnetice de nunta produse.

Ne asiguram ca fiecare dintre invitatii dumneavoastra va primi marturiile magnetice cu el.

Marturiile magnetice de nunta sunt speciale prin faptul ca va dau siguranta ca invitatii dumneavoastra le vor pastra iar investitia pe care ati facut-o este perfect acoperita de satisfactia si entuziasmul celor care le vor primi cadou.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 21.07.2015
Lasa un raspuns

css.php