0740.131.983
Contactati-ne!

Marturii botez

De la mic la mare, bucuria si surpriza invitatilor este aceeasi cand primesc fotografii magnetice cu ei !Fotografii magnetice marturii
FOTOGRAFIILE MAGNETICE  produc entuziasm si bucurie la evenimente, fie ca este vorba de cadou pentru invitati la petreceri corporate sau marturii la nunti sau botezuri.

Fotografiile magnetice sunt perfecte ca marturii la botez. Venim in locatia evenimentului cu un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor ridica fotografiile magnetice. Din momentul in care incepem sa fotografiem, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice pe panou.

Fotografiile magnetice sunt personalizate cu grafica si text in functie de dorinta clientului. Putem aborda orice tema de personalizare, cele mai cerute fiind modelele ce includ personaje  din povesti sau desene animate. Oferim clientului sute de modele din care sa isi aleaga varianta dorita de personalizare.

Toata personalizarea este GRATUITA !

Fotografiile magnetice ca marturii de botez va asigura ca invitatii dumneavoastra vor primi un cadou pe care il vor pastra ani de zile pe frigider. Pretul fotografiilor magnetice este cel mai bun din Romania si garantam o calitate exceptionala a produsului nostru.

Fotografiile magnetice ca marturii de botez vor adauga o nota de modernitate botezului pe care il organizati.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 17.11.2014
Lasa un raspuns

css.php