0740.131.983
Contactati-ne!

Marturii botez magneti

Fotografiile magnetice sunt cele mai moderne marturii Marturii botez magnetide botez. Fata de marturiile clasice, flori, bomboane, etc, uitate de cele mai multe ori pe masa la eveniment sau acasa intr-un sertar, marturiile de botez magneti vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

Invitatii la evenimentul dumneavoastra isi vor aduce aminte cu placere de botezul la care au participat, ori de cate ori vor vedea marturiile de botez magneti de pe frigider.

Marturiile de botez magneti sunt cele mai moderne, in trend si spectaculoase marturii pe care puteti sa le oferiti participantilor la botezul sau nunta pe care le organizati.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro vin la evenimentul dumneavoastra si, din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem magnetii  realizati.

Marturiile de botez magneti vor fi puse pe un panou magnetic pe care il instalam in locatie. De pe acesta, fiecare invitat isi va ridica marturia de botez magnetica.

Compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro  , este prima care a adus in Romania o moda devenita nelipsita de la orice eveniment din Statele Unite ale Americii sau din Europa de vest.

Personalizam marturiile de botez magnetice in functie de tema evenimentului si folosim toate elementele grafice dorite de clientul nostru. Colegii nostri, de la Departamentul Grafica  al www.fotografii-magnetice.ro, personalizeaza fiecare comanda de fotografii magnetice cu elemente grafice, asa cum isi doreste clientul.

Personalizarea marturiilor de botez magneti este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

Munca de personalizare a colegilor de la Departamentul de Grafica si a celor care produc fotografiile magnetice pe loc, in timpul evenimentului, va garanteaza ca veti primi marturii magnetice de botez sau marturii de nunta magnetice unice si de o calitate ireprosabila. Cel mai important obiectiv al nostru este satisfactia fiecarui client.

La www.fotografii-magnetice.ro investim mereu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii,  astfel incat GARANTAM o durata de viata extrem de mare a marturiilor de nunta sau marturiilor de botez pe care le producem.

Marturiile de botez magneti realizate pe loc, in timpul evenimentului, vor aduce o nota de inedit si spectacol  botezului pe care il organizati.

Echipele noastre se deplaseaza in toata Romania.

Personalizarea marturiilor de botez magneti se face in cele mai diverse moduri: personaje din povesti sau din desene animate sau orice elemente grafice care se potrivesc tematicii petrecerii dumneavoastra.

Veti vedea cu bucurie entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care descopera pe panoul magnetic marturiile de botez magnetice si le iau acasa. Sunt elemente care aduc o doza de spectaculos in desfasurarea botezului. Fotografiile magnetice de botez sau fotografiile magnetice de nunta vor face evenimentul dumneavoastra de neuitat.

Din cele cateva mii de evenimente pe care le realizam in fiecare an, un procentaj foarte mare sunt clienti care revin sau recomandari de la fosti clienti. Este cea mai buna dovada a seriozitatii echipelor noastre si a calitatii marturiilor de botez magneti pe care le realizam.

Fiecare membru al echipelor www.fotografii-magnetice.ro are experienta a cateva sute de evenimente realizate.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 05.04.2015
Lasa un raspuns

css.php