0740.131.983
Contactati-ne!

Magneti personalizati nunta

Magnetii personalizati de nunta sunt marturii spectaculoase si mMagneti personalizati nuntaoderne pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra. Sunt fotografii magnetice realizate pe loc in timpul nuntii.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro participa la evenimente in toata tara. Magnetii personalizati facuti pe loc pot fi oferiti ca marturii la nunta sau botez sau cadou participantilor si invitatilor la petreceri si evenimente corporate.

Magnetii personalizati de nunta sunt realizati foarte rapid in timpul petrecerii. Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute vor fi expuse primele fotografii magnetice realizate.

Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente realizate, astfel incat veti avea siguranta ca la nunta dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti.

Magnetii personalizati de nunta au fost inventati in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest. O moda devenita nelipsita de la petreceri si nunti acolo a fost adusa in Romania de catre compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Cea mai buna dovada a serviciilor ireprosabile pe care le oferim si a calitatii fotografiilor magnetice pe care le producem sta numarul foarte mare de comenzi. Peste 50% dintre clientii nostri sunt contractati in urma recomandarilor primite de la fosti sau actuali clienti.

Personalizarea magnetilor marturii de nunta este realizata GRATUIT  indiferent de valoarea comenzii. Colegii nostri de la Departamentul Grafica realizeaza modele unice de grafica pentru fiecare client si comanda.

Se lucreaza in cele mai mici detalii, astfel incat fotografiile magnetice pe care le veti oferi invitatilor dumneavoastra sa fie perfecte si exact asa cum va doriti si va imaginati.

Magnetii personalizati de nunta au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata si de bugetul pe care il aveti disponibil pentru marturii.

Veti descoperi cu placere si satisfactie bucuria si entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care primesc magnetii personalizati de nunta.

Aducem GRATUIT in locatia in care are loc petrecerea un panou magnetic de pe care invitatii isi vor ridica magnetii personalizati.

Durata de viata a magnetilor personalizati de nunta este extrem de mare, astfel incat ei vor fi pastrati ani de zile pe frigider de catre participantii la nunta dumneavoastra. De fiecare data cand ii vor vedea, isi vor aduce aminte cu bucurie si placere de evenimentul la care au participat.

Achizitionam continuu cele mai moderne linii de productie pentru producerea magnetilor personalizati instant si folosim cele mai scumpe materii prime. Calitatea fotografiilor magnetice pe care le realizam si profesionalismul echipelor noastre sunt cartea de vizita care ne recomanda.

Alegand magnetii personalizati ca marturii de nunta veti oferi o nota de modern, inedit si spectacol evenimentului dumneavoastra si il veti face sa ramana o amintire speciala pentru toti cei care participa la el.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 02.06.2015
Lasa un raspuns

css.php