0740.131.983
Contactati-ne!

Magneti nunta

Fotografiile magnetice marturii de nunta sunt surpriza perfecta peMagneti nunta care puteti sa o faceti invitatilor la nunta dumneavoastra.

O moda devenita un adevarat trend in Statele Unite ale Americii si in Europa de Vest a fost adusa in Romania de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Magnetii de nunta oferiti ca marturii sunt foarte diferiti de marturiile clasice, ce puteau fi oferite pana acum la nunti. Magnetii de nunta sunt marturiile pe care invitatii dumneavoastra le vor pastra ani de zile la vedere, pe frigider si le vor aminti, de fiecare data cand ii vor vedea, de evenimentul la care au participat.

Magnetii de nunta oferiti ca marturii au o durata de viata extrem de mare, astfel incat vor fi pastrati ani de zile. Spre deosebire de marturiile clasice, fotografiile magnetice produse de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro, va dau siguranta ca veti darui invitatilor la nunta marturiile magnetice de nunta perfecte si spectaculoase.

Magnetii de nunta  rezista foarte multi ani. Investim in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii pentru producerea fotografiilor magnetice marturii de nunta sau fotografiilor magnetice marturii de botez.

Magnetii de nunta primesc o personalizare unica pentru fiecare client. Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro va asigura ca magnetii de nunta pe care ii veti oferi invitatilor la nunta dumneavoastra vor fi unici si spectaculosi.

La www.fotografii-magnetice.ro ne dedicam pentru ca fiecare client al nostru sa fie satisfacut si incantat. Magnetii de nunta pe care ii veti primi respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Personalizarea magnetilor de nunta este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii. Colegii nostri va vor oferi peste 1000 de modele de grafica si personalizare din care dumneavoastra sa alegeti. De la oricare dintre aceste modele se porneste lucrul, astfel incat magnetii de nunta pe care ii veti oferi invitatilor sa fie exact asa cum va doriti si va imaginati si sa aiba amprenta dumneavoastra personala.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre are experienta a cateva sute de evenimente, garantand ca veti beneficia de cele mai bune servicii. Magnetii de nunta pe care ii realizam sunt produsi intr-un timp foarte scurt. Din momentul in care fotograful din echipa noastra realizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem primii magneti de nunta pe panoul magnetic pe care il amplasam in locatia evenimentului.

Magnetii de nunta va dau siguranta ca faceti cea mai buna alegere in materie de marturii de nunta. Fotografiile magnetice instant vor impresiona toti participantii. Veti observa, pe parcursul evenimentului, bucuria si exclamatiile de satisfactie si incantare ale invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi iau magnetii de nunta de pe panoul magnetic.

Cea mai buna dovada a calitatii serviciilor noastre, a fotografiilor magnetice pentru nunti si a fotografiilor magnetice pentru evenimente pe care le producem, sunt cele cateva sute de clienti care vin la compania noastra din recomandarile fostilor clienti.

La www.fotografii-magnetice.ro  avem cateva mii de evenimente in fiecare an, iar seriozitatea si calitatea sunt cele mai importante atuuri ale companiei noastre. Magnetii de nunta pe care ii veti oferi vor aduce o nota de spectaculozitate, inedit si modernitate nuntii dumneavoastra.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 22.03.2015
Lasa un raspuns

css.php