0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii Magnetice

Fotografii magnetice

Fotografiile magnetice au devenit, in ultimii ani, cele mai cautate marturii pentru nunti si botezuri. De asemenea, sunt o surpriza extraordinara pentru participantii la petreceri aniversare sau petreceri corporate.

Fotografiile magnetice vor fi pastrate de invitatii dumneavoastra ani de zile. Au acest mare avantaj in fata marturiilor clasice care ajung, de cele mai multe ori, sa fie uitate pe masa sau intr-un sertar. Fotografiile magnetice le vor aduce aminte ani de zile de evenimentul vostru, la care au avut placerea sa participe.

 

Companiile au constientizat faptul ca fotografiile magnetice sunt un produs extraordinar de promovare, avand personalizat pe ele logo-ul firmei si mesajul publicitar dorit.

Fotografiile magnetice sunt realizate la petrecerile firmei sau in cadrul expozitiilor la standul clientului. In ambele situatii sunt oferite cadou invitatilor sau vizitatorilor, includ fotografia acestora si personalizarea cu logo-ul firmei. Vor fi pastrate  ani de zile de acestia pe frigider si isi vor transmite mesajul publicitar pe toata aceasta perioada.

Echipele noastre sunt formate din profesionisti cu ani de experienta si sute de evenimente la activ. Functioneaza ca o masinarie perfect echilibrata. Din momentul in care incepem sa facem fotografii, in maxim 15 minute expunem deja pe panou magnetii realizati. Totul la o calitate ireprosabila !

De fiecare data ne bucuram cand vedem entuziasmul cu care invitatii isi iau fotografiile magnetice de pe panou.

Fotografiile magnetice au devenit un produs obligatoriu pentru cei care vor sa isi surprinda invitatii. Fie ca e nunta, petrecere sau expozitie, este un trend care le va aminti tuturor de evenimentul dumneavoastra.

Fotografiile magnetice au aparut intai in vestul Europei si apoi au fost aduse de firma noastra in Romania in urma cu cativa ani. Evenimentele la care am participat in toata tara dovedesc atat calitatea si seriozitatea noastra cat si succesul pe care il au fotografiile magnetice.

Am ajuns sa avem un numar atat de mare de echipe si sa acoperim un volum mare de productie, situatie care ne-a permis sa reducem preturile astfel incat sa avem cele mai convenabile tarife de pe piata din Romania.

Este important sa ne solicitati o oferta, pentru a avea la evenimentul dumneavoastra fotografiile magnetice realizate de noi. Suntem foarte flexibili astfel incat intotdeauna vom gasi o varianta adaptata la cerintele si bugetul dumneavoastra.

Alegeti fotografiile magnetice pentru evenimentul dumneavoastra si veti descoperi cu placere bucuria si entuziasmul cu care invitatii dumneavoastra isi iau magnetii de pe panoul pe care il instalam noi in locatie.

Fotografiile magnetice sunt, practic, cea mai buna alegere ca surpriza pentru invitati, fie ca vorbim de o petrecere corporate, o expozitie, o lansare de produs, aniversare sau nunta.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 02.10.2014
Lasa un raspuns

css.php