0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice sarbatori

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru petrecerile organFotografii magnetice sarbatoriizate de firme, cluburi si restaurante cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Echipele noasre se deplaseaza la evenimente si petreceri in toata tara.

Fotografiile magnetice sunt o moda lansata in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si aduse in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice de sarbatori pot fi oferite cadou invitatilor si participantilor la evenimentele de Craciun si Revelion. Pentru companiile care organizeaza petreceri cu angajatii si clientii sunt perfecte pentru ca au ocazia sa le ofere acestora cate o surpriza. Fotografiile magnetice sunt personalizate cu logo-ul companiei, grafica speciala de sarbatori si texte. Astfel, ele sunt in acelasi timp si un excelent material promotional. Vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor la petrecerile pe care le organizati.

Sunt un excelent produs  promotional pentru ca isi vor transmite mesajul publicitar de fiecare data cand vor fi vazute pe frigider.

Fotografiile magnetice de Craciun sunt personalizate de catre Departamentul Grafica al companiei noastre. Personalizarea fotografiilor magnetice de eveniment este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

Fotografiile magnetice de sarbatori au o durata de viata extrem de mare. Investim continuu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii de producere a fotografiilor magnetice instant.

Echipele noastre sunt formate din profesionisti cu experienta a sute de evenimente produse de fiecare dintre ei. Puteti sa aveti certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vor veni specialisti in grafica si fotografie iar fotografiile magnetice de sarbatori pe care le vor primi invitatii dumneavoastra vor fi PERFECTE.

Cea mai buna dovada a calitatii IREPROSABILE  a fotografiilor magnetice de eveniment pe care le producem este faptul ca peste jumatate dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice de Craciun pot fi comandate si la evenimentele care au loc in cadrul scolilor si gradinitelor, petreceri de la care copii vor pastra pe frigider cu multa grija fotografiile magnetice cu ei si Mos Craciun.

Realizam in fiecare an fotografii magnetice la petrecerile de sarbatori in cluburi si restaurante, acolo unde sunt oferite cadou clientilor in serile special organizate. Fotografiile magnetice sunt personalizate cu logo-ul restaurantului sau clubului si sunt un material promotional de valoare, pentru ca de fiecare data cand vor fi vazute, invitatii isi vor aminti de locatia respectiva.

Fotografiile magnetice pentru petrecerile de sarbatori sunt spectaculoase si vor aduce o nota de modern evenimentului pe care il organizati. Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi gasesc fotografia magnetica cu ei pe panou magnetic pe care il instalam in locatie.

Specializam continuu membrii echipelor noastre pentru ca fiecare fotografie magnetica pe care o primesc participantii la petrecere sa provoace entuziasmul si bucuria.

Fotografiile magnetice de sarbatori sunt unice, sunt in trend si pot fi elementul care declanseaza bucuria si petrecerea la orice eveniment unde rezervati o echipa de-a noastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 07.12.2015
Lasa un raspuns

css.php