0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice preturi

Fotografiile magnetice sunt cele mai spectaculoase si moderne marturiiFotografii magnetice preturi pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul pe care il organizati.

Fotografiile magnetice de nunta sunt inedite si perfecte pentru a face petrecerea de neuitat.

Echipele noastre functioneaza cu precizia unui ceas elvetian. Din momentul in care fotograful a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Fotografiile magnetice sunt o moda inventata in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si adusa in Romania de catre compania noastra. Miile de clienti multumiti in cei peste 6 ani de activitate sunt cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice instant pe care le realizam.

Echipele noastre se deplaseaza in toata tara si produc fotografii magnetice la orice tip de eveniment.

Personalizarea fotografiilor magnetice adauga un plus de frumusete acestora. Personalizarea este realizata de catre Departamentul de grafica al companiei noastre si este GRATUITA, indiferent de valoarea pachetului comandat.

O alta dovada a calitatii fotografiilor magnetice pe care le realizam este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Aducem in fiecare locatie un panou de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice instant cu ei.

Veti descoperi cu placere si surpriza entuziasmul invitatilor la nunta in momentul in care gasesc pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Investim continuu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii astfel incat sa producem fotografii magnetice instant PERFECTE!

Durata de viata a fotografiilor magnetice pe care le realizam este extrem de mare. Vor ramane multi ani la vedere, pe frigiderul invitatilor la nunta dumneavoastra. De fiecare data le vor aminti de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice au formatul de 10/15 cm.

Fotografiile magnetice de nunta sunt realizate pe toata durata evenimentului, in momentele pe care le doriti dumneavoastra.

Specializam permanent membrii echipelor noastre astfel incat puteti sa aveti certitudinea ca la nunta dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti care vor realiza fotografii magnetice ireprosabile.

Fotografiile magnetice aduc un plus de spectacol la fiecare eveniment unde sunt comandate, indiferent ca este vorba de o nunta, o petrecere privata sau un eveniment corporate.

Fotografiile magnetice de nunta va garanteaza ca ati facut cea mai buna alegere in domeniul marturiilor de nunta.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 01.07.2016
Lasa un raspuns

css.php