0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii Magnetice – pret

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata.

La www.fotografii-magnetice.ro suntem foarte atenti la bugetul clientului si reusim sa oferim cel mai mic pret din Romania pentru fotografii magnetice corelat cu o calitate ireprosabila.

Avem posibilitatea sa mentinem un pret mic de vanzare al fotografiilor magnetice datorita numarului mare de echipe pe care le avem si, implicit, cantitatii foarte mari de fotografii magnetice realizate lunar.

Cele cateva zeci de evenimente lunare, venite atat in mod direct cat si din recomandarile clientilor existenti, ne permit atat sa avem un pret atractiv de vanzare cat si sa il adaptam in functie de cerintele si bugetul clientului.

La www.fotografii-magnetice.ro ne mandrim cu calitatea ireprosabila a fotografiilor magnetice realizate de echipele noastre.

 

Fiecare client care ne solicita primeste o oferta de pret personalizata, oferta care este adaptata intotdeauna in functie de cerintele evenimentului.

La www.fotografii-magnetice.ro satisfactia clientilor nostri este cea mai importanta.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 24.09.2014
Lasa un raspuns

css.php