0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice pret oferta

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta cele mai solicitate iFotografii magnetice pret ofertan acest moment. Spre deosebire de marturiile clasice (flori, bomboane, etc.), uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cea mai buna investitie in momentul in care va ganditi ce marturii veti cumpara pentru invitatii la evenimentul pe care il pregatiti.

De fiecare data cand le vor vedea pe frigider, fotografiile magnetice le vor aduce aminte de nunta la care au participat.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice de nunta la evenimente in toata tara.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician. Din momentul in care fotograful nostru a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Aducem un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice cu ei.

Dimensiunea fotografiilor magnetice este de 10/7 cm.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

Specializam tot timpul membrii echipelor noastre astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice PERFECTE.

Fotografiile magnetice sunt realizate pe cele mai noi linii de productie si cu cele mai scumpe materii prime astfel incat culorile si textura acestora sa fie ireprosabile.

Veti descoperi cu placere bucuria si surpriza invitatilor dumneavoastra in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice cu ei. Fotografiile magnetice de nunta sau de botez aduc o nota de modern si spectacol la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Colegii nostri vor veni la evenimentul dumneavoastra imbracati adecvat.

Fotografiile magnetice sunt personalizate de Departamentul Grafica al companiei noastre. Colegii nostri va propun ca punct de pornire o gama de peste 1000 de variante de personalizare de la care este demarata realizarea graficii unice pentru fotografiile magnetice de nunta comandate.

O dovada foarte buna a calitatii fotografiilor magnetice instant pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice sunt ideale ca marturii de botez. Sunt personalizate cu elemente grafice din povesti sau desene animate ori in functie de tematica aleasa de dumneavoastra pentru eveniment.

Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse.

Cei peste 6 ani de activitate neintrupta si miile de clienti multumiti din toata tara sunt dovada clara ca suntem cea mai buna alegere in momentul in care doriti sa comandati fotografii magnetice pentru evenimentul dumneavoastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 09.08.2016
Lasa un raspuns

css.php