0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice petrecere

De la petrecerile private si corporate de Halloween nu puteau sa lipseasca FOTOGRAFIILEFotografii magnetice petrecere MAGNETICE !

Indiferent ca este vorba de petreceri in restaurante, cluburi sau sali de evenimente, fotografiile magnetice sunt cea mai frumoasa surpriza pentru invitati.

Echipele noastre au realizat cateva mii de fotografii magnetice in noaptea de Halloween.

Un numar foarte mare de petreceri au fost si mai spectaculoase cu ajutorul fotografiilor magnetice produse de echipele noastre. Am fost prezenti cu fotografiile magnetice la petreceri corporate dar si petreceri private.

www.fotografii-magnetice.ro nu a lipsit nici de la petreceri din cluburi si restaurante, petreceri dedicate serii de Halloween.

Pentru fiecare petrecere in parte au fost realizate personalizari diferite si speciale, care au inclus tema serii si sigla organizatorului. Grafica si textul de pe fotografiile magnetice au fost individualizate pentru fiecare eveniment.

Echipele noastre au realizat fotografiile magnetice pentru petreceri si au expus magnetii pe panourile magnetice instalate in fiecare locatie. Pentru evenimentele cu un flux mare de invitati, colaborarea cu noi ofera un avantaj foarte mare: din momentul in care incepem sa facem fotografiile, in maxim 15 minute expunem magnetii pe panou, astfel incat invitatii sa isi ridice surpriza magnetica.

Este un aspect foarte util pentru ca, in asemenea seri, invitatii nu stau foarte mult timp in acelasi loc si astfel ne asiguram ca fiecare pleaca cu fotografia magnetica cadou.

Fotografiile magnetice pentru petrecere corporate, petrecere privata sau aniversare condimententeaza evenimentul dumneavoastra si ii asigura o nota de modern si inedit.

Fotografiile magnetice oferite invitatilor sunt CEA MAI MODERNA SURPRIZA si vor face evenimentul dumneavoastra de neuitat.

Fotografiile magnetice pentru petreceri sau fotografiile magnetice pentru aniversari rezista ani de zile pe frigiderul invitatilor dumneavoastra si le vor aduce aminte de evenimentul la care au participat.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 07.11.2014
Lasa un raspuns

css.php