0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice petrecere firma

Fotografii magnetice PETRECERE CORPORATE:

Evenimentele private (nunti, botezuri, etc.) si evenimentele corporate sunt doua segmente foarte importante de clienti ai www.fotografii-magnetice.ro.
Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la petreceri si evenimente corporate.

Fotografiile magnetice realizate de noi sunt de o calitate ireprosabila. Folosim cele mai noi si mai scumpe materii prime si o tehnologie UNICA in Romania astfel incat fotografiile magnetice produse de noi au o durata de viata extrem de mare.

Calitatea ireprosabila si timpul de executie foarte scurt, de maxim 15 minute, fac ca FOTOGRAFIILE MAGNETICE produse de noi sa fie o surpriza si un cadou modern si in trend pentru invitati si participanti.

Realizam fotografii magnetice la petreceri corporate, evenimente de firma. Participam cu fotografiile magnetice la lansari de produse ale clientilor nostri.

La www.fotografii-magnetice.ro acordam o atentie desosebita clientilor din segmentul corporate. Preturile fotografiilor magnetice pentru petreceri de firma si evenimente corporate variaza in functie de cantitatea comandata si de bugetul clientului. Participam la expozitii la standurile clientilor la Romexpo sau la targuri din tara.

Personalizam GRATUIT fotografiile magnetice in functie de tema evenimentului si de solicitarile clientilor.

Instalam in locatia evenimentului un panou magnetic de pe care invitatii si participantii isi vor ridica fotografiile magnetice realizate.

Fotografiile magnetice pentru petreceri corporate sau fotografiile magnetice pentru evenimente de firma sunt o modalitate extraordinara de promovare a brand-ului sau a produselor clientului. Invitatii vor pastra ani de zile pe frigider fotografiile magnetice, care prin personalizarea realizata, isi vor transmite mesajul publicitar.

Clientii corporate importanti care se afla in portofoliul www.fotografii-magnetice.ro sunt o dovada a seriozitatii noastre, a calitatii produsului si a profesionalismului echipelor noastre.

Fotografii magnetice (6)Fotografii magnetice (2) Fotografii magnetice (3) Fotografii magnetice (4) Fotografii magnetice (5)  Fotografii magnetice (7) Fotografii magnetice (8) Fotografii magnetice (9) Fotografii magnetice (10) Fotografii magnetice (11) Fotografii magnetice

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 25.11.2014
Lasa un raspuns

css.php