0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice petrecere Craciun

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru petrFotografii magnetice petrecere Craciunecerile si serbarile de Craciun. In perioada urmatoare, echipele www.fotografii-magnetice.ro  vor participa la un numar foarte mare de evenimente dedicate Sarbatorilor de Iarna.

Fotografiile magnetice sunt realizate pe loc la evenimente.  Din momentul in care incepem sa fotografiem, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice realizate, astfel incat invitatii la petrecere sa isi ridice surpriza de pe panoul magnetic pe care il amplasam in locatie.

Fotografiile magnetice pentru petrecerile de Craciun pot fi realizate pe tot parcursul petrecerii sau in momentul festiv prilejuit de venirea Mosului.

La www.fotografii-magnetice.ro realizam fotografii magnetice la o mare diversitate de evenimente de Craciun: serbari la scoli sau gradinite, petreceri de firma, petreceri in cluburi sau restaurante, participam la standurile clientilor nostri la diferite targuri organizate in tara si in Bucuresti cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Realizam fotografii magnetice de Craciun pentru copii si parinti la participarea acestora la serbari si petreceri scolare si la gradinita.

Fotografiile magnetice pentru petrecerea de Craciun sunt un cadou foarte bine primit la evenimentele corporate, fiind o surpriza si o amintire pe care clientii nostri o ofera angajatilor si colaboratorilor.

Fotografiile magnetice pentru petrecerile de Craciun din restaurante si cluburi, realizate in maxim 15 minute, imortalizeaza momentele petrecute cu prietenii sau cu familia si sunt amintiri care vor fi pastrate ani de zile pe frigider.

La www.fotografii-magnetice.ro folosim cele mai scumpe materii prime si cea mai moderna tehnologie, astfelighten bagl incat fotografiile magnetice realizate de noi sa aiba o calitate ce impresioneaza inca de la prima vedere si o durata de viata extrem de mare.

Fotografiile magnetice pentru petrecerea de Craciun sunt  la fel de frumoase si atunci cand surprind momentul in care Mos Craciun imparte cadouri si sunt realizate cu fiecare invitat in parte.

Fotografiile magnetice pentru petrecerea de Craciun 2014 primesc o personalizare unica, in functie de dorinta fiecarui client. Toata activitatea elaborata de personalizare realizata de Departamentul Grafica al www.fotografii-magnetice.ro este GRATUITA !

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 04.12.2014
Lasa un raspuns

css.php