0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice petrecere copii

Fotografiile magnetice pentru petrecerea copilui tau sunt Fotografii magnetice petrecere copiio surpriza foarte frumoasa pe care o puteti oferi invitatilor.

Venim la petrecerea sau aniversarea copilului tau si, din momentul in care incepem sa fotografiem, in maxim 15 minute expunem deja fotografiile magnetice. Fotografiile magnetice sunt realizate atat ca instantanee in timpul petrecerii, cat si la momentele festive ale acesteia.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro  participa la petreceri de copii aniversare, petreceri la gradinite si scoli sau petreceri de copii in cadrul companiilor (pentru copiii angajatilor). Personalizam fotografiile magnetice in functie de tematica evenimentului. Fotografiile magnetice pentru petrecere la scoli si gradinite sunt realizate cu ocazia serbarilor scolare sau la finalul anului.

Fotografiile magnetice pentru petrecere de copii sunt personalizate GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii. Grafica ce contine personaje din desene animate, din povesti sau in functie de tematica petrecerii, a facut intotdeauna deliciul invitatilor.

Instalam in locatie un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor ridica fotografiile magnetice din timpul petrecerii.

Fotografiile magnetice pentru petrecere de copii dau o nota de modernitatea si inedit acesteia si constituie un cadou frumos pe care il oferiti invitatilor, fie ca este vorba de copii sau de parintii acestora.

La www.fotografii-magnetice.ro oferim o atentie deosebita calitatii fotografiilor magnetice pe care le producem. Folosim cele mai noi si mai scumpe materii prime, iar investitia noastra se vede in impresia de perfectiune pe care o lasa fotografiile magnetice realizate.

Utilizam aparatura de ultima generatie, astfel incat durata de viata a fotografiilor magnetice pentru petrecere de copii produse de noi este extrem de mare.

Fotografiile magnetice pentru petrecere de copii sunt o amintire perfecta pentru copilul dumneavoastra si invitatii acestuia.

Membrii echipelor www.fotografii-magnetice.ro sunt pasionati de ceea ce fac si obisnuiti sa relationeze cu cei mici, astfel incat copiii dumneavoastra si invitatii lor se vor simti in largul lor in timpul realizarii fotografiilor.

Fotografiile magnetice pentru petrecere copii sunt cel mai modern trend in ceea ce priveste accesoriile si surprizele oferite invitatilor.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 20.12.2014
Lasa un raspuns

css.php