0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice personalizate

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru a fi oferite ca marturii la nuFotografii magnetice personalizatenti sau botezuri.

Echipele noastre se deplaseaza in toata tara.

Fotografiile magnetice de nunta au fost inventate in Europa de Vest si aduse in Romania de catre compania noastra. Echipele noastre functioneaza cu profesionalism si rapiditate. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice de nunta realizate.

In fiecare locatie in care au loc evenimentele aducem un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra sa isi poata lua fotografiile magnetice cu ei.

Fotografiile magnetice sunt spectaculoase. Veti descoperi cu placere enutziasmul invitatilor in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii si este realizata de catre Departamentul de Grafica al companiei noastre.

Colegii nostri dispun de o biblioteca de peste 1000  de modele de personalizare de la care este demarat lucrul pentru grafica fotografiilor magnetice pe care le-ati comandat.

Specializam tot timpul membrii echipelor noastre astfel incat la evenimentul dumneavoastra sa vina echipe de adevarati profesionisti. Toti colegii nostri sunt imbracati adecvat evenimentului la care participa.

O dovada foarte buna a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor este si faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice sunt perfecte si ca marturii la botez.

Personalizate cu grafica si text pot fi oferite invitatilor la evenimente si petreceri corporate.

Spre deosebire de marturiile clasice, uitate de de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

Invitatii dumneavoastra le vor vedea zilnic si vor fi un prilej de a isi aduce aminte de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice sunt moderne si spectaculoase si aduc o nota de exclusivism la fiecare nunta la care sunt comandate.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

Fotografiile magnetice de nunta au dimensiunea de 10/7 cm.

Folosim cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii de productie astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice de o calitate ireprosabila.

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii veti oferi la evenimentul pe care il organizati.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 01.08.2016
Lasa un raspuns

css.php