0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice pentru nunta

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta carfotografii-magnetice-pentru-nuntae aduc o nota de exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente in toata tara.

Fotografiile magnetice instant au fost inventate in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si aduse in Romania de catre compania noastra.

Echipele noastre functioneaza cu precizia unui mecanism german. Fiecare este formata dintr-un fotograf si un grafician. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele imagini, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice de nunta produse.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul dumneavoastra un panou magnetic de pe care invitatii isi vor lua fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Specializam permanent membrii echipelor noastre. Fiecare dintre ei are experienta a cateva sute de evenimente produse, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri fotografii magnetice de o calitate ireprosabila.

Investim continuu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii. Garantam o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice.

Cea mai buna dovada a calitatii extraordinare a fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor si solicitarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Fotografiile magnetice instant sunt o amintire perfecta. Vor sta la vedere, pe frigiderul invitatilor dumneavoastra, ani de zile. De fiecare data cand le vor vedea, isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta sunt moderne si speciale. Spre deosebire de marturiile clasice, fotografiile magnetice instant vor fi mereu prezente in casa invitatilor dumneavoastra.

Personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al companiei noastre realizeaza o personalizare unica pentru fiecare client si eveniment.

Colegii nostri dispun de o arhiva de peste 1000 de modele din care dumneavoastra puteti sa alegeti elementele grafice pentru fotografiile magnetice pe care le-ati comandat.

Fotografiile magnetice pot fi realizate la botezuri, petreceri private sau aniversari.

Fotografiile magnetice instant sunt perfecte pentru petreceri si evenimente corporate. Pot fi personalizate cu logo-ul clientului, al evenimentului sau produsului promovat, fiind un excelent material promotional ce va fi prezent ani de zile la vedere pe frigiderul clientilor dumneavoastra.

Fotografiile magnetice sunt alegerea ideala atunci cand va ganditi ce cadou si surpriza sa faceti invitatilor la evenimentul pe care il pregatiti.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 04.10.2016
Lasa un raspuns

css.php