0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice pe loc

Fotografiile magnetice sunt realizate pe loc in timpuFotografii magnetice pe locl evenimentului. Echipele www.fotografii-magnetice.ro lucreaza cu precizia unui ceas elvetian.

Din momentul in  care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem magnetii produsi. Invitatii la nunta sau evenimentul dumneavoastra isi ridica fotografiile magnetice pe loc de pe panoul magnetic pe care il aducem GRATUIT si il instalam in locatie.

Personalizarea fotografiilor magnetice pe loc este realizata de Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro. Fiecare grafica este unica, pentru ca dorim sa satisfacem si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Personalizarea fotografiilor magnetice instant este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

La www.fotografii-magnetice.ro investim in cele mai noi tehnologii si cele mai scumpe materii prime in productia fotografiilor magnetice instant. Toti membrii echipelor noastre au o vasta experienta, dobandita in cateva sute de evenimente realizate de fiecare dintre ei.

Cea mai buna dovada a calitatii serviciilor noastre si a fotografiilor magnetice pe loc pe care le realizam este faptul ca peste 50% din evenimentele dintr-un an sunt contractate in urma recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice pe loc pot fi oferite ca marturii de nunta sau marturii de botez. Fotografiile magnetice de nunta sunt cele mai frumoase si spectaculoase marturii pe care puteti sa le daruiti invitatilor la evenimentul pe care il organizati.

Spre deosebire de marturiile clasice, uitate pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider in casa tuturor invitatilor dumneavoastra. Le vor vedea zilnic si isi vor aduce aminte cu placere de fiecare data de evenimentul la care au participat.

Datorite investitiilor continue in tehnologie si materii prime de ultima ora, fotografiile magnetice pe loc pe care le producem au o durata de viata extrem de mare.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza la evenimente in toata tara.

Fotografiile magnetice pe loc vor aduce o nota de modern petrecerii dumneavoastra. La nunta vor fi marturii magnetice de nunta speciale. Veti descoperi cu placere si satisfactie bucuria invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi gasesc fotografiile magnetice pe panoul magnetic.

O moda devenita virala in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa in Romania de catre compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Fiecare client primeste o oferta de pret personalizata, in functie de bugetul pe care il aloca evenimentului si de numarul de magneti de care are nevoie.  Veti primi intotdeauna cele mai bune sfaturi din partea colegilor nostri, bazate pe profesionalismul si experienta dobandita in peste 5 ani de experienta.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 26.05.2015
Lasa un raspuns

css.php