0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunti

Fotografiile magnetice de nFotografii magnetice nuntiunta sunt moderne si spectaculoase. Veti descoperi cu placere entuziasmul si bucuria invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi vor lua marturiile magnetice de nunta de pe panou.

Aducem in fiecare locatie un panou magnetic pe care expunem fotografiile magnetice instant produse.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro participa la evenimente si nunti in toata tara.

Fotografiile magnetice sunt o moda inventata in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si adusa in Romania de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Producem de multi ani fotografii magnetice de nunta, fiind singura firma din Romania specializata exclusiv pe realizarea acestui produs.

Investim continuu in pregatirea membrilor echipelor noastre. La nunta dumneavoastra vor veni echipe de adevarati profesionisti, cu experienta a cateva sute de evenimente produse.

Pentru ca satisfactia clientior nostri este cea mai importanta, achizitionam mereu cele mai moderne linii de productie a fotografiilor magnetice de nunta si cele mai scumpe materii prime, astfel incat puteti avea certitudinea ca veti primi poze magnetice de nunta impecabile.

Cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice pe care le realizam este faptul ca peste 50% din evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor primite de la fosti sau actuali clienti.

Fiecare client este UNIC. Preocuparea noastra cea mai importanta este ca fotografiile magnetice de nunta pe care le veti oferi invitatilor sa fie exact asa cum va doriti si va imaginati.

Realizam personalizari unice pentru fiecare comanda. Indiferent de valoarea acesteia, intreaga personalizare este GRATUITA !

Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro lucreaza in detaliu pentru fiecare eveniment contractat. Textul si grafica vor fi exact asa cum va doriti.

Va propunem o biblioteca de peste o mie de variante de personalizare de la care vom porni realizarea graficii unice pentru evenimentul dumneavoastra.

Fotografiile magnetice de nunta vor aduce un aer de modern si extravaganta evenimentului dumneavoastra !

Sunt o investie ideala pentru ca vor ramane ani de zile la vedere pe frigider in casa fiecarui invitat la nunta. De cate ori le vor vedea pe frigider, isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta sunt oferite pe loc, in timpul petrecerii de la restaurant. Echipele www.fotografii-magnetice.ro functioneaza cu precizia unui ceas elvetian.

Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem pe panoul magnetic primele fotografii magnetice de nunta realizate.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 02.08.2015
Lasa un raspuns

css.php