0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunti pret

Fotografiile magnetice de nunta sunt cele mai spectaculoase si moderne Fotografii magnetice nunti pretmarturii de nunta ce pot fi oferite invitatilor la evenimentele de anul acesta.

Echipele noastre participa la nunti si evenimente corporate in toata tara.

Pentru realizarea fotografiilor magnetice de nunta, fiecare dintre echipe este compusa dintr-un fotograf si un grafician. Colegii nostri lucreaza cu profesionalism. Din momentul in care fotograful echipei a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Aducem in fiecare locatie un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor ridica fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Investim mereu in cele mai moderne linii de productie si cele mai scumpe materii prime astfel incat GARANTAM o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice pe care le producem.

Fotografiile magnetice de nunta pot fi realizate fie in sistem clasic, dinr-o singura imagine sau mai elaborat, dintr-un colaj de fotografii.

Toate fotografiile se fac pe loc, in timpul evenimentului.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii. Departamentul Grafica al companiei noastre dispune de o arhiva de peste 1000 de modele de grafica si personalizare.

Lucram in detaliu fiecare element al fotografiilor magnetice pe care le veti darui invitatilor, astfel incat puteti sa aveti certitudinea ca acestea vor fi exact asa cum va doriti si va imaginati.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre are experienta a cateva sute de evenimente astfel incat sa fiti siguri ca la nunta dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade costul pe bucata.

Cea mai buna dovada a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice aduc o nota de inedit si spectacol la fiecare eveniment unde sunt chemate echipele noastre.

Fotografiile magnetice de nunta au dimensiunea de 10/7 cm.

Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi iau fotografiile magnetice cu ei de pe panou.

Spre deosebire de marturiile clasice, uitate intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile pe frigider. De fiecare data cand le vor vedea, participantii la eveniment isi vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice sunt cel mai nou si modern trend in materie de nunti. O moda devenita nelipsita de la evenimente in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa in Romania de catre compania noastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 07.02.2016
Lasa un raspuns

css.php