0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunti petrecere

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta care fac din fiecare eveniment unde sunt comandate o petrecere speciala.

Inventate in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, au fost aduse in Romania de catre compania noastra. Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice de nunta in toata tara.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de pachetul comandat. In momentul in care acesta creste, scade pretul pe bucata.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician. Colegii nostri lucreaza cu rapiditate si profesionalism. Din momentul in care fotograful echipei imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice.

Aducem un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua pe tot parcursul petrecerii fotografiile magnetice cu ei.

Fotografiile magnetice sunt personalizate cu diferite elemente grafice si cu textul pe care il alegeti. Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii si este realizata de catre Departamentul Grafica al companiei noastre.

Colegii nostri lucreaza in detaliu astfel incat creeaza o personalizare unica pentru fiecare client si eveniment.

Fotografiile magnetice de eveniment au dimensiunea de 10/7 cm.

Veti descoperi cu placere si bucurie entuziasmul invitatilor la nunta dumneavoastra in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice cu ei.

In momentul in care va ganditi ce marturii sa oferiti la nunta pe care o organizati, fotografiile magnetice instant sunt cea mai buna alegere. Spre deosebire de marturiile clasice, uitate intr-un sertar sau pe masa la restaurant, fotografiile magnetice de nunta vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor dumneavoastra.

Le vor vedea zilnic si isi vor aduce aminte de fiecare data de nunta la care au participat.

Investim permanent in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii de productie astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice instant de o calitate ireprosabila.

Specializam continuu membrii echipelor noastre astfel incat sa dam fiecarui client certitudinea ca la evenimentul sau vin adevarati profesionisti.

Datorita calitatii materialelor folosite, garantam o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice produse de compania noastra.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de spectaculozitate si exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.

O dovada excelenta a calitatii exemplare a fotografiilor magnetice instant pe care le realizam este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 12.02.2017
Lasa un raspuns

css.php