0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunti personalizate

Fotografiile magnetice sunt cele mai moderne si spectaculoase marturiifotografii-magnetice-nunti-personalizate de nunta. Aduc o nota de extravaganta fiecarui eveniment unde sunt comandate.

Fotografiile magnetice de nunta au fost aduse in Romania de catre compania noastra dupa ce au fost inventate in Europa de Vest.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice instant la evenimente in toata tara.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician. Din momentul in care fotograful nostru realizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra sa isi poata lua fotografiile magnetice de nunta cu ei.

In cadrul companiei investim mereu in cele mai noi linii de productie a fotografiilor magnetice instant si cele mai scumpe si exclusiviste materii prime astfel incat sa putem oferi clientilor nostri un produs de o calitate ireprosabila.

Durata de viata a fotografiilor magnetice este extrem de mare.

Fotografiile magnetice de nunta au dimensiunea de 10/7 cm.

Personalizarea fotografiilor magnetice este realizata de catre Departamentul de Grafica al companiei nostre si este gratuita, indiferent de valoarea comenzii. Colegii nostri lucreaza in detaliu fiecare element astfel incat sa realizam o personalizare unica pentru fiecare client si eveniment.

Fotografiile magnetice sunt perfecte si ca marturii la botez. In acest caz, sunt personalizate cu elemente grafice si personaje din povesti sau desene animate, in ton cu tema evenimentului pe care il organizati.

Colegii nostri vin la fiecare eveniment imbracati sobru si adecvat. Fiecare dintre ei are experienta a cateva sute de evenimente produse astfel incat puteti sa aveti certitudinea ca fotografiile magnetice pe care le vor primi invitatii dumneavoastra sunt de o calitate ireprosabila.

Veti descoperi cu placere surpriza si entuziasmul invitatilor la nunta sau la botez in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Spre deosebire de marturiile obisnuite, uitate prin sertare, fotografiile magnetice de nunta vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor dumneavoastra. De fiecare data cand le vor vedea, isi vor aminti cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii sa oferiti la nunta sau botezul pe care il organizati.

Peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti. Este cea mai buna dovada a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice pe care le producem.

Specializam permanent membrii echipelor noastre astfel incat puteti sa aveti certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vin adevarati profesionisti iar fotografiile magnetice instant pe care le-ati comandat sunt perfecte.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 23.09.2016
Lasa un raspuns

css.php