0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunti pe loc

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta la moda. Inventate infotografii-magnetice-nunti-pe-loc Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, au fost aduse in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice instant sunt perfecte pentru a fi oferite ca marturii de nunta. Spre deosebire de marturiile clasice, uitate pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

In fiecare zi, invitatii dumneavoastra le vor vedea si isi vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

Investim in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice de o calitate exceptionala.

Fotografiile magnetice de nunta au o durata de viata extrem de mare.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente private sau corporate in toata tara.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician. Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice instant.

Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor la nunta in momentul in care vad pe panou fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este gratuita, indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al companiei noastre dispune de o arhiva de peste 1000 de modele de la care se porneste realizarea personalizarii unice pentru evenimentul dumneavoastra.

Fotografiile magnetice sunt moderne si dau un aer de spectacol evenimentului la care sunt comandate.

Fotografiile magnetice sunt perfecte si pentru aniversari, petreceri private sau evenimente corporate. In cazul acestora, pot fi personalizate cu logo-ul companiei, al produsului promovat, etc., devenind un foarte bun material promotional.

Specializam permanent membrii echipelor noastre astfel incat sa aveti certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vin echipe de adevarati profesionisti. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse.

Dimensiunea fotografiilor magnetice este de 10/7 cm.

O dovada foarte buna a calitatii fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice de nunta aduc un aer exclusivist evenimentului unde sunt comandate si de aceea sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii sa achizitionati pentru evenimentul pe care il pregatiti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 20.09.2016
Lasa un raspuns

css.php