0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunti oferta

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta cele mai modernFotografii magnetice nunti ofertae si spectaculoase pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra.

Fotografiile magnetice de nunta au fost inventate in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si aduse in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice de eveniment sunt cea mai frumoasa surpriza pe care puteti sa o faceti participantilor la petrecerea pe care o organizati.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente in toata tara.

Fiecare echipa este formata dintr-un grafician si un fotograf.

Fotografiile magnetice de nunta au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care creste numarul magnetilor din pachetul ales, scade pretul pe bucata.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente cu precizia unui ceas elvetian. Din momentul in care fotograful echipei noastre a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice realizate.

Aducem GRATUIT  in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Investim continuu in cele mai scumpe materii prime si cea mai noua tehnologie astfel incat fiecare dintre clientii nostri sa fie sigur ca va primi fotografii magnetice de o calitate IREPROSABILA.

Specializam fiecare membru al echipelor noastre. Oricare dintre ei are experienta a minim cateva sute de evenimente produse.

Fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile de invitatii dumneavoastra. De fiecare data cand le vor vedea pe frigider isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Marturiile clasice (flori, bomboane, diverse obiecte) sunt, de cele mai multe ori, uitate pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar. Fotografiile magnetice vor fi pastrate ani de zile cu placere de participantii la nunta voastra.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al companiei noastre dispune de o biblioteca de peste 1000 de variante grafice de personalizare. Pornind de la acestea este demarata realizarea personalizarii pentru fotografiile dumneavoastra magnetice.

Facem o personalizare UNICA pentru fiecare client si eveniment.

Veti descoperi cu placere bucuria si entuziasmul invitatilor si participantilor la evenimentul dumneavoastra in momentul in care gasesc pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Fotografiile magnetice de eveniment sunt perfecte si pentru petreceri corporate. Pot fi personalizate cu logo-ul clientului sau al produsului promovat si sunt un excelent material promotional.

Avand o durata de viata extrem de mare, isi vor transmite mesajul publicitar ani de zile, de fiecare data cand vor fi vazute pe frigider.

Fotografiile magnetice de nunta sunt unice si aduc o nota de modern si spectaculozitate evenimentului la care sunt comandate.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 26.02.2016
Lasa un raspuns

css.php