0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunti marturii

Fotografiile magnetice au fost inventate in Statele Unite ale AmeriFotografii magnetice nunti marturiicii si Europa de Vest si aduse in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cele mai moderne si spectaculoase marturii pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul pe care il organizati.

Echipele noastre participa la petreceri si evenimente in toata tara.

Timpul de executie al fotografiilor magnetice este foarte scurt, de numai 10 – 15 minute. Ele sunt realizate pe loc, in timpul evenimentului.

Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in cateva minute expunem fotografiile magnetice realizate.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitate. In momentul in care creste numarul de fotografii magnetice de nunta comandate, scade pretul pe bucata.

Personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al companiei noastre va propune o arhiva de peste 1000 de variante de grafica. Acestea sunt folosite ca punct de pornire in realizarea personalizarii pentru evenimentul dumneavoastra. Personalizarea fotografiilor magnetice este UNICA pentru FIECARE CLIENT si EVENIMENT.

Investim tot timpul in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii de productie astfel incat sa va putem oferi fotografii magnetice de o calitate ireprosabila.

Specializam fiecare membru al echipelor noastre pentru a da siguranta clientilor nostri ca la evenimentul lor vin adevarati profesionisti. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse. Ei sunt imbracati adecvat evenimentului la care participa.

Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi iau de pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de modern si spectaculozitate evenimentului la care sunt comandate.

Cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice pe care le realizam este faptul ca peste 50% dintre comenzile contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice sunt realizate si la evenimente corporate, targuri, petreceri de firma sau private.

Pot fi personalizate cu sigla clientului, logo-ul unui produs, astfel incat devin un excelent material promotional.

Fotografiile magnetice vor ramane ani de zile pe frigiderul invitatilor dumneavoastra. De fiecare data cand le vor vedea, isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

GARANTAM o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice pe care le producem.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 17.02.2016
Lasa un raspuns

css.php