0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunti marturie

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru a fi oferite ca marturFotografii magnetice nunti marturieii de nunta invitatilor la evenimentul pe care il pregatiti.

Spre deosebire de marturiile obisnuite, uitate acasa intr-un sertar sau pe masa la restaurant, fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider si le vor aminti de evenimentul la care au participat.

Investim continuu in cele mai noi linii de productie si cele mai scumpe materii prime astfel incat GARANTAM o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice pe care le producem.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice de nunta in toata tara.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician.

Fotografiile magnetice sunt realizate pe loc, in timpul evenimentului. Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice de nunta produse.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor  lua fotografiile magnetice instant cu ei.

Personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA pentru orice pachet ales. Departamentul de Grafica al companiei noastre va propune o galerie de personalizari de peste 1000 de variante. Pornind de la acestea, este lucrata in detaliu grafica pentru nunta dumneavoastra.

Personalizarea fotografiilor magnetice este UNICA PENTRU FIECARE CLIENT SI EVENIMENT.

Colegii nostri prelucreaza fiecare element grafic si de text astfel incat fotografiile magnetice de nunta pe care le veti oferi invitatilor sa fie exact asa cum va doriti si va imaginati.

Fotografiile magnetice de eveniment sunt o moda inventata in Statele Unite ale Americii si aduse in Romania de catre compania noastra.

Cea mai buna dovada a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre comenzile realizate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Colegii nostri au experienta a cateva sute de evenimente realizate de fiecare astfel incat puteti sa aveti certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti.

Fotografiile magnetice instant sunt moderne si spectaculoase si aduc o nota speciala evenimentului la care sunt comandate.

Dimensiunea fotografiilor magnetice este de 10/7 cm.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 29.03.2016
Lasa un raspuns

css.php