0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunti instant

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta perfecte. La fiecare Jan 01 2011 22:02PM 7.09 cc47d5ac,

eveniment unde sunt oferite invitatilor aduc o nota de spectaculozitate si modern.

Veti descoperi entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care primesc fotografiile magnetice cu ei.

Fotografiile magnetice de eveniment au fost inventate in Statele Unite ale Americii si aduse in tara noastra de catre compania noastra. Au devenit nelipsite la petreceri si nunti in Romania. Echipele noastre participa la evenimente in toata tara.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

Fotografiile magnetice de nunta sunt personalizate de Departamentul Grafica al companiei noastre. Colegii nostri dispun de o arhiva de peste o mie de variante de grafica, de la care demaram realizarea personalizarii pentru fotografiile dumneavoastra magnetice.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii si este UNICA pentru fiecare client si eveniment.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice cu ei.

Timpul de productie al fotografiilor magnetice este foarte scurt. Din momentul in care fotograful echipei noastre a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem pe panou fotografiile magnetice de nunta produse.

Fiecare echipa este compusa dintr-un fotograf si un grafician.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii veti oferi invitatilor dumneavoastra. Spre deosebire de marturiile clasice, uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor fi pastrate ani de zile.

De fiecare data cand le vor vedea pe frigider, participantii la nunta dumneavoastra isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Investim continuu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii, astfel incat sa putem fi siguri ca oferim clientilor nostri fotografii magnetice de o calitate IREPROSABILA.

Specializam mereu membrii echipelor noastre, fiecare dintre ei avand experienta a cateva sute de evenimente produse. Puteti sa aveti certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vin adevarati profesionisti.

GARANTAM o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice pe care le producem.

Toti colegii nostri vin la eveniment imbracati in ton cu evenimentul la care participa.

Fotografiile magnetice de nunta vor face ca evenimentul pe care il organizati si il asteptati sa fie de neuitat pentru toti invitatii dumneavoastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 12.03.2016
Lasa un raspuns

css.php