0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunti botez evenimente

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta cele maiFotografii magnetice nunti evenimente moderne si o alegere inspirata atunci cand luati decizia de a solicita o echipa a companiei noastre la evenimentul dumneavoastra.

Fotografiile magnetice de nunta sunt o moda inventata in Statele Unite ale Americii si adusa in Romania de catre compania noastra.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice cu profesionalism. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse. Din momentul in care fotograful nostru a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice de nunta realizate.

Toate fotografiile magnetice produse de colegii nostri sunt prelucrate grafic si coloristic.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii si este realizata de catre Departamentul de Grafica al companiei noastre.

Colegii nostri va propun o arhiva de peste 1000 de modele de grafica de la care se porneste  alegerea personalizarii fotografiilor magnetice pentru evenimentul dumneavoastra.

Personalizarea fotografiilor magnetice instant este unica pentru fiecare client si eveniment.

Echipele noastre produc fotografii magnetice de nunta in toata tara.

Investim permanent in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii de productie astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice de o calitate ireprosabila.

Durata de viata a fotografiilor magnetice de nunta pe care le producem este extrem de mare.

Cea mai buna dovada a serviciilor ireprosabile pe care le desfasuram este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Veti descoperi cu placere entuziasmul si veselia invitatilor dumneavoastra in momentul in care gasesc pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cea mai buna investitie in momentul in care va ganditi ce marturii sa oferiti participantilor la nunta voastra.

De fiecare data cand le vor vedea pe frigider, isi vor aduce aminte de evenimentul la care au participat. Spre deosebire de marturiile clasice (flori, bomboane, etc.), uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor ramane multi ani la vedere pe frigider si vor fi un prilej de aducere aminte pentru toti invitatii dumneavoastra.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de modern si spectacol la fiecare eveniment unde care sunt comandate.

Fotografiile magnetice au dimensiunea de 10/7 cm si sunt realizate folosind cele mai moderne si exclusiviste materii prime astfel incat sa oferim clientilor nostri un produs de o calitate IREPROSABILA.

Fotografiile magnetice instant pot fi oferite si ca marturii la botez sau facute cadou invitatilor la petreceri private sau aniversari.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 23.07.2016
Lasa un raspuns

css.php