0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii Magnetice Nunta

Fotografii magnetice nuntaFotografiile magnetice pentru nunta sunt cea mai frumoasa surpriza pe care pot sa o primeasca invitatii dumneavoastra.

Fotografiile magnetice  sunt marturia de nunta ideala. In anii de experienta pe care i-am acumulat noi, echipele de la www.fotografii-magnetice.ro, putem sa va descriem bucuria si entuziasmul pe care le traiesc invitatii cand isi iau de pe panou fotografia magnetica.

Marturiile clasice (flori, bomboane, etc.) raman de cele mai multe ori pe masa sau ajung sa fie aruncate dupa cateva zile.

Marturia fotografie magnetica va fi cu siguranta pastrata ani de zile pe frigider, la vedere, astfel incat participantii la evenimentul dumneavoastra isi vor aduce aminte cu bucurie de nunta.

Fotografiile magnetice de nunta sunt la moda, in trend si cea mai moderna marturie care poate fi oferita la un asemenea eveniment. Un produs inventat in Franta si Spania este realizat de ani de zile in Romania de catre echipele noastre, de la www.fotografii-magnetice.ro.

Colegii de la departamentul Grafica personalizeaza grafica si textul de pe fotografiile magnetice de nunta astfel incat acestea sa fie exact asa cum isi imagineaza fiecare client. Toata prelucrarea grafica este gratuita iar colegii nostri lucreaza cu placere fiecare varianta de personalizare. Este o etapa frumoasa, in care cunoastem preferintele clientului, discutam cu acesta si ne asiguram ca fotografiile magnetice de la nunta sa vor fi exact asa cum isi imagineaza.

Orice tema, orice varianta de personalizare, vor fi realizate perfect de catre graficienii nostri. Avem peste 500 de modele de grafica din care clientul isi alege si de la care pornim in personalizarea fotografiilor magnetice de nunta. Asa cum fiecare eveniment este unic si personalizarea pe care o realizam este unica pentru fiecare nunta in parte.

Participam cu bucurie la acest eveniment din viata mirilor si suntem bucurosi sa ne aducem contributia cu profesionalism la reusita petrecerii.

In locatia in care se desfasoara evenimentul instalam un panou magnetic de pe care, pe toata durata evenimentului, invitatii isi vor ridica fotografiile magnetice.

Fotografiile magnetice de la primirea invitatilor, de la dans, din timpul petrecerii, instantaneele, sunt tot atatea motive de bucurie si entuziasm pentru invitatii care isi primesc marturia magnetica.

Fiecare echipa a www.fotografii-magnetice.ro are experienta a cateva sute de evenimente. Echipa functioneaza ireprosabil, ca un angrenaj perfect calibrat. Din momentul in care incepem sa facem fotografii, in maxim 15 minute, pe panoul magnetic expunem primii magneti.

Echipa aflata la nunta este permanent atenta la dorintele mirilor si se asigura ca fotografiile magnetice vor iesi perfect si vor fi asa cum isi doresc acestia. Veti descoperi culorile perfecte ale fotografiilor magnetice de nunta realizate de echipele noastre, calitatea magnetului si perfectiunea realizarii.

Fotografiile magnetice de nunta sunt realizate pe toata durata evenimentului, oferind surprize fotografice pentru invitati pana la sfarsit.

Dupa eveniment, in zilele urmatoare, le oferim mirilor in format digital toate fotografiile realizate de catre echipa noastra.

Daca va doriti o nunta moderna, iesita din tipare, fotografiile magnetice de nunta sunt marturia perfecta. Veti ramane in amintirea invitatilor printr-o alegere inspirata si inedita. Va invitam sa ne cereti o oferta de pret si sa ne contactati pentru a primi cat mai multe informatii:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 26.08.2014
Lasa un raspuns

css.php