0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta preturi

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta ce au cucerit piaFotografii magnetice nunta preturita evenimentelor din Romania.

Inventate in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, au fost aduse in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice de nunta sunt moderne si spectaculoase. Sunt realizate pe loc, in timpul evenimentului. Echipele noastre functioneaza cu precizia unui ceas elvetian. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Aducem in locatia in care are loc nunta un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice cu ei.

Personalizarea fotografiilor magnetice instant este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii si este realizata de catre Departamentul Grafica al companiei noastre.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice de nunta in toata tara.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

Specializam continuu membrii echipelor noastre astfel incat puteti sa aveti certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vin echipe de adevarati profesionisti.

Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse.

Investim continuu in cele mai noi linii de productie si cele mai scumpe materii prime astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice de o calitate ireprosabila.

Ca o dovada a profesionalismului echipelor noastre este si faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice aduc o nota de modern nuntii la care sunt comandate. Veti vedea incantarea si entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Durata de viata a fotografiilor magnetice instant este extrem de mare.

Fotografiile magnetice vor fi expuse ani de zile pe frigiderul invitatilor dumneavoastra si, de fiecare data cand le vor vedea, isi vor aminti cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice au dimensiunea de 10/7 cm.

Fotografiile magnetice instant sunt perfecte pentru evenimente private (petreceri, aniversari) sau evenimente corporate.

Cei peste 7 ani de experienta sunt dovada ca fotografiile magnetice pe care le producem sunt PERFECTE  iar miile de clienti multumiti ne aduc satisfactia lucrului bine facut.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cea mai buna investitie in momentul in care va ganditi ce marturii sa le oferiti invitatilor la nunta dumneavoastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 05.07.2016
Lasa un raspuns

css.php